Facebook Pixel «Μετάνιωσα, είδα το βίντεο και ένιωσα άσχημα»
| 2014-04-15 16:36:00

«Μετάνιωσα, είδα το βίντεο και ένιωσα άσχημα»

«Μετάνιωσα, είδα το βίντεο και ένιωσα άσχημα»

Μετανιωμένος για την επίθεσή του σε οπαδό που τον έβριζε χυδαία εμφανίστηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Τι είπε για την γυναίκα του, για την πλάκα των συμπαικτών του, αλλά και για το ενδεχόμενο να φύγει από τη Μακάμπι.

Αναλυτικά, ο «Σόφο» μίλησε για:

-την επίθεσή του σε οπαδό: «Όταν είδα το βίντεο εξεπλάγην. Ένιωσα άσχημα κι ακόμη νιώθω έτσι και μετανιώνω για αυτό που έκανα. Νιώθω απεριόριστο σεβασμό για τη Μακάμπι και τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε μετά από ό,τι έγινε».

-τη στάση της συζύγου του: «Η σύζυγός μου εξεπλάγη. Δεν ήθελα να της μιλήσω για το περιστατικό, γιατί είναι ευαίσθητο θέμα και δεν ήξερα τι ακριβώς να πω. Όμως είναι η γυναίκα μου, ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, που πάντα ήταν δίπλα μου. Νευρίασε μαζί μου. Δεν μπορούσε να καταλάβει πώς έφτασα σε αυτή την έκρηξη για να πάω στην κερκίδα και να κυνηγήσω έναν οπαδό, καθώς γνωρίζει πως έχω συνηθίσει να ακούω διάφορα από την εξέδρα. Ήθελε να μάθει τι μου φώναζαν και προκάλεσαν την αντίδρασή μου».

-την πλάκα των συμπαικτών του: «Οι συμπαίκτες μου έκαναν πλάκα στα αποδυτήρια. Μου έλεγαν ότι δεν έχω πηδήξει ποτέ τόσο ψηλά για ριμπάουντ όσο πήδηξα για να περάσω τις διαφημιστικές πινακίδες και τα κάγκελα για να κυνηγήσω τον οπαδό. Μου έλεγαν πως δεν έχω ξανατρέξει τόσο σε αγώνα. Πάντως μου στάθηκαν και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

-το πώς τον αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι στο δρόμο μετά το επεισόδιο: «Έχω βρεθεί αντιμέτωπος με διάφορα σχόλια, αλλά η υποστήριξη που έχω εισπράξει είναι μεγαλύτερη από τις αρνητικές αντιδράσεις. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος για να προσεγγίσει κανείς στο δρόμο και να αρχίσει την κουβέντα και δεν βγαίνω έξω παρά μόνο όταν είναι να πάω στο γήπεδο ή να παίξω με τον γιο μου».

-την έκταση που πήρε το θέμα και στην Ελλάδα: «Με έχουν πάρει πολλές φορές από την Ελλάδα, δημοσιογράφοι, εφημερίδες, κανάλια… Όλοι θέλουν να ακούσουν τη δική μου πλευρά στην ιστορία, αλλά δεν απαντώ σε τηλέφωνα που δεν ξέρω».

-το ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας: «Λυπάμαι που θα τιμωρηθώ και δεν θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου στο πρωτάθλημα. Ίσως να χάσω και τους τελικούς. Θέλω πολύ να αγωνιστώ και θα νιώθω πολύ άσχημα αν δεν μπορώ να το κάνω».

-το αν σκέφτηκε να φύγει από τη Μακάμπι και το Ισραήλ μετά το επεισόδιο: «Όχι, δεν μου πέρασε αυτή η σκέψη από το μυαλό. Λατρεύω τη Μακάμπι και το Τελ Αβίβ, η οικογένειά μου είναι πολύ καλά εδώ και ελπίζω να είμαι εδώ και του χρόνου. Αν το θέλει και η ομάδα, θέλω να μείνω μόνιμα εδώ (γέλια)».

-τα play offs απέναντι στην Αρμάνι: «Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, αισιοδοξώ πως θα περάσουμε στο Final Four με 3-1 απέναντι στην Αρμάνι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags