Facebook Pixel «Θα αναγκαστούν να πάρουν φανέλες με 6 αστέρια…»
Μπάσκετ
| 2011-04-18 18:34:00

«Θα αναγκαστούν να πάρουν φανέλες με 6 αστέρια…»

«Θα αναγκαστούν να πάρουν φανέλες με 6 αστέρια…»

Έτοιμος για το FinalFourτης Βαρκελώνης δηλώνει ο Νικ Καλάθης, ο οποίος μάλιστα στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού σχετικά με την κούπα και τα… αστέρια στην πράσινη φανέλα.

Ο άσος του «τριφυλλιού» μίλησε στο περιοδικό «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» το οποίο κυκλοφορεί την Τρίτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην… κόντρα του με τον Ναβάρο, στις «δουλειές» που κάνει μέσα στο γήπεδο και στην Σιένα.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νικ Καλάθη:

Ως τώρα σε ξέραμε σαν εξαιρετικό πασέρ. Κόντρα στον Ναβάρο σε είδαμε τόσο να σκοράρεις όσο και να παίζεις καταπληκτική άμυνα. Τι σου αρέσει τελικά περισσότερο να κάνεις στο παιχνίδι;

Ειλικρινά, και ας ακούγεται κοινότυπο, μου αρέσει να κάνω καλά ό,τι μου ζητηθεί. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα μού ζητήθηκε από τον προπονητή μου να δυσκολέψω τα σουτ του Ναβάρο. Το ξέραμε ότι είναι αδύνατο να μην σουτάρει, αλλά έπρεπε να προσπαθήσω να του κάνω τη ζωή λίγο πιο δύσκολη. Δεν με νοιάζει το τι θα κάνω, αρκεί να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Ανάλογα το παιχνίδι, κάποιος θα σκοράρει, κάποιος θα πασάρει. Το ζήτημα είναι να παίζεις στο 100%.

Έχεις να στείλεις κάποιο ειδικό μήνυμα στον κόσμο ενόψει FinalFour;

Ξέρουμε ότι θα είναι μαζί μας εκεί… Και ελπίζουμε να κερδίσουμε μία ακόμα κούπα. Υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Σιένα. Και αυτό κοιτάμε πρώτα. Αυτό που έχω να τους πω είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα, έτσι ώστε μετά το FinalFourνα τους αναγκάσουμε να πάρουν και αυτοί άλλες φανέλες… Που να έχουν έξι αστέρια πάνω.

Πριν από δύο χρόνια, όταν ερχόσουν στον Παναθηναϊκό, φανταζόσουν ότι θα είχες αυτή την εξέλιξη;

Το όνειρό μου πάντα ήταν να κερδίζω. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και όταν παίζεις για αυτόν πρέπει να είσαι αποφασισμένος να κάνεις ό,τι μπορείς για να κερδίσεις. Σίγουρα το να πας σε ένα FinalFourείναι όνειρο ζωής. Δεν πάνε και πολλοί παίκτες εκεί. Πρέπει να το εκμεταλλευτώ και να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags