Facebook Pixel «Δεν φταίμε εμείς αν πέσει η ΑΕΚ. Αυτοί φταίνε…»
| 2011-04-18 22:10:00

«Δεν φταίμε εμείς αν πέσει η ΑΕΚ. Αυτοί φταίνε…»

«Δεν φταίμε εμείς αν πέσει η ΑΕΚ. Αυτοί φταίνε…»

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη νίκη του Αμαρουσίου επί της ΑΕΚ, στο ενδεχόμενο να υποβιβαστεί η Ένωση, αλλά και στις απειλές που δέχεται από «κιτρινόμαυρους» οπαδούς…
 

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε: «Ήταν ένα ιδιόμορφο ματς, κυρίως λόγω της θέσης της ΑΕΚ. Είναι λυπηρό για αυτή την ομάδα να παίζει στην τελευταία αγωνιστική την ιστορία της. Όμως δεν φταίω εγώ και κανείς άλλος που η ΑΕΚ είναι σε αυτή τη θέση. Αν πέσει η ΑΕΚ ή ο Ηλυσιακός, εκείνοι θα φταίνε. Στο τέλος του ημιχρόνου μας έλεγαν ‘Ξέρουμε πού μένετε, θα σας σκοτώσουμε’. Τους καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ υπήρξα οπαδός. Όμως είμαι επαγγελματίας και δεν θέλω κανένας να μιλά για έναν στημένο Γκαγκαλούδη.

Προτιμώ να με βρίσουν, παρά να πουν ότι είμαι στημένος. Εμείς παίζαμε για τους εαυτούς μας, για να τερματίσουμε στην τέταρτη θέση» και πρόσθεσε: «Αν παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ, θα χάναμε. Όταν παίζεις με μια ομάδα που καίγεται, κι εσύ είσαι άνετος, πιο πιθανό είναι να χάσεις. Εμείς δεν έχουμε χαριστεί σε κανέναν. Κι εντός έδρας κερδίσαμε τον Ηλυσιακό. Αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα πρέπει να ντρέπονται. Εγώ έχω παίξει στην ΑΕΚ και δεν είχα κανέναν λόγο να στηθώ από τον Ηλυσιακό».

Όσο για τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, είπε: «Έτσι και γίνει η στραβή στον αγώνα της ΑΕΚ, δεν ξέρω πώς θα φύγει ο Πανιώνιος από εκεί. Εύχομαι να τελειώσει το παιχνίδι νορμάλ. Εδώ πήγε να μην τελειώσει το παιχνίδι με το Μαρούσι. Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Κολοσσός το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα το παίξει στα ίσα. Όπως και ο Πανιώνιος θα παίξει το ματς στα ίσα με την ΑΕΚ. Υπάρχουν παιδιά που έχουν χρόνια στην πλάτη τους, δεν θα παίξουν την ιστορία και το όνομά τους για ένα χιλιάρικο, που λέει ο λόγος. Δεν είναι εύκολο να πιάσεις μία ολόκληρη ομάδα και να πεις ‘Κάτσε χάσε’.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags