Facebook Pixel Κάτι κουρασμένα παλικάρια!
| 2014-04-29 18:40:00

Κάτι κουρασμένα παλικάρια!

Κάτι κουρασμένα παλικάρια!

Κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια κόντρα στη Ρεάλ και "άδειος", μετά τον αποκλεισμό από το Φάιναλ-Φορ της Ευρωλίγκα, ο ελλιπής Ολυμπιακός δήλωσε "παρών" στο ελληνικό πρωτάθλημα με επαγγελματική νίκη 75-67 επί της Νέας Κηφισιάς στο "Ζηρίνειο" για την 25η αγωνιστική της Α1.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός 12άδας τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη και τον βασικό σέντερ, Μπράιαν Ντάνστον για τις απαραίτητες ...ανάσες, έπειτα από μια δύσκολη σειρά με πέντε αγώνες σε υψηλό επίπεδο κόντρα στη Ρεάλ. Εκτός έμεινε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Αντίθετα, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα κι έδειξε ιδιαίτερα ορεξάτος σκοράροντας 13 πόντους.

Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και στο αποψινό ματς πρόσθεσε 15 πόντους.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού είχε ...αύρα φιλικού για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός, που είναι οριστικά 2ος στην Α1, δεν είχε τίποτα να κερδίσει ή να χάσει από το συγκεκριμένο ματς, πέρα από το ξεμούδιασμα και την αποφόρτιση των παικτών του μετά τα πέντε παιχνίδια κόντρα στη Ρεάλ.

Από την άλλη, η Νέα Κηφισιά του Ηλία Παπαθεωδόρου, προσπάθησε να κοντράρει τους ερυθρόλευκους, βρέθηκε μπροστά με 20-17 στο πρώτο 10λεπτο, αλλά όταν οι παίκτες του Μπαρτζώκα ...ανέβασαν κάπως ρυθμούς, δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Σπουδαίο παιχνίδι έκανε ο Νίκος Μπάρλος με 19 πόντους. Πλέον, η Κηφισιά για να τερματίσει στην 4άδα, την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται νίκη επί του Πανελευσινιακού και ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ίκαρο στην Πυλαία.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 31-38, 48-57, 67-75

Νέα Κηφισιά (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 5, Λιακόπουλος 7 (1), Κομποδιέτας 5 (1), Σιούτης 3, Ψαθάς 6, Πίτερσον 2, Πετροδημόπουλος 6, Γουντς 4, Τσαλδάρης 2, Αντεγκμπόγιε, Κακιούζης 8 (1), Μπάρλος 19 (2).

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 3 (1), Σερμαντίνι 13, Περπέρογλου 10 (2), Παπαπέτρου 6 (1), Χριστοδούλου, Κόλινς 7, Σίμονς 5, Λοτζέσκι 4, Πρίντεζης 15 (2), Μάντζαρης 4 (1), Καββαδάς 8, Κατσίβελης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags