Facebook Pixel "Πονάω περισσότερο απ` όλους"...
| 2011-04-20 19:53:00

"Πονάω περισσότερο απ` όλους"...

"Πονάω περισσότερο απ` όλους"...

Περίλυπος εμφανίστηκε ο Άγγελος Κορωνιός μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, που παρά τη νίκη της Ένωσης, σήμανε τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 λόγω της νίκης του Ηλυσιακού επί του Κολοσσού...

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη στεναχώρια μου. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ. Μια ιστορική ομάδα έπεσε κατηγορία. Θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε την ευθύνη μας. Και εγώ το δικό μου μερίδιο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Ευχόμαστε να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά ανήκει. Για το παιχνίδι δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Η νίκη περνά σε δεύτερη μοίρα», δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός που απέφυγε να μιλήσει… ανοιχτά για το Κολοσσός-Ηλυσιακός: «Δεν έχω δει το παιχνίδι και δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Εγώ ήθελα και φώναζα να μην φτάσουμε να εξαρτιόμαστε από τους άλλους.

Θα μου πείτε και να κερδίζαμε το Μαρούσι θα πέφταμε σε τριπλή ισοβαθμία. Δεν ξέρω τι έγινε στη Ρόδο και ούτε με ενδιαφέρει. Με νοιάζει που η ομάδα έπεσε».

Όσο για το ρίσκο που πήρε ερχόμενος στην ΑΕΚ στα μέσα της σεζόν, σημείωσε: «Στη ζωή αν δεν πάρεις ρίσκο δεν πας μπροστά. Ως παίκτης ξέρετε πως δεν ήμουν loser. Πονάω περισσότερο απ’ όλους γιατί έχω παίξει σε αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags