Facebook Pixel NBA 2K15 με όλη την Euroleague (BINTEO)
| 2014-05-21 22:40:00

NBA 2K15 με όλη την Euroleague (BINTEO)

NBA 2K15 με όλη την Euroleague (BINTEO)

Διαβάστε στην στήλη «Στον Πάγκο» του sportdog τις 25 ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα δώσουν το παρών στο νέο game!

Η κίνηση της 2Κ Games να ενσωματώσει στο NBA 2K14 ένα γκρουπ 14 ομάδων της Euroleague (ανάμεσά τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ) ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πωλήσεις ανέβηκαν κι έτσι η συνέχεια θα δοθεί στο NBA 2K15 και μάλιστα…με διπλάσιο αριθμό ομάδων. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν 25 σύλλογοι από όλη την Ευρώπη, με τους δύο ελληνικούς εκπροσώπους να δίνουν βροντερό παρόν!

Τα ρόστερ των ομάδων εννοείται πως θα ανανεωθούν πλήρως με βάση τις καλοκαιρινές μεταγραφές Δείτε αναλυτικά την λίστα:

Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης
Σιένα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπάγιερν
Άλμπα Βερολίνου
Εφές Ινσταμπούλ
Μπάμπεργκ
Μπουντιβένλικ Κιέβου
Κρβένα Ζβέζντα Βελιγραδίου
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο
Φενέρμπαχτσε
Γαλατασαράι
Ναντερρε
Κάχα Λαμποράλ
Λιέτουβος Ρίτας
Λοκομοτίβ Κουμπαν Κρασνονταρ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παρτιζάν Βελιγραδίου
Ζιελόνα Γκόρα
Στρασβούργο
Ουνικάχα Μάλαγα
Ζαλγίρης Κάουνας

Δείτε το τρέιλερ με τις δηλώσεις του Sergio Llull της Ρεάλ Μαδρίτης για την προσθήκη των ομάδων της Ευρωλίγκας στο NBA 2K15:




Ο πρόεδρος της Visual Studios Greg Thomas δήλωσε σχετικά ότι "Η αντίδραση των παικτών παγκοσμίως για την ένταξη των ευρωπαϊκών ομάδων στη σειρά NBA 2K ήταν φανταστική πέρυσι και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να προσθέσουμε όλες τις ομάδες της Euroleague στο NBA 2K15. Γνωρίζουμε ότι στην Ευρώπη υπάρχει πάθος για το μπάσκετ και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες, κάνοντας το NBA 2K15 το πιο ολοκληρωμένο basketball game που υπάρχει".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας Jordi Bertomeu τόνισε ότι "Μετά από ένα συναρπαστικό ξεκίνημα το περασμένο έτος, η συνεργασία μας με την 2K Sports κάνει ένα ισχυρό βήμα μπροστά με την επέκταση του αριθμού των διαθέσιμων ευρωπαϊκών ομάδων στο NBA 2K15. Το γεγονός ότι αρέσει το στυλ του ευρωπαϊκού μπάσκετ στους fans των video games έγινε ξεκάθαρο όταν προστέθηκαν (στο NBA 2K14) 14 ομάδες της Euroleague και είμαστε σίγουροι ότι η προσθήκη περισσότερων ομάδων στο NBA 2K15 θα κριθεί ως επιτυχής".

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο της στήλης Στον Πάγκο στο Sportdog, θυμίζουμε ότι το εξώφυλλο του NBA 2K15 θα κοσμεί ο Kevin Durant, άσσος των Oklahoma City Thunder, ο οποίος φέτος ανακηρύχθηκε MVP του NBA.

Διαβάστε το review του NBA 2K14 στο Spordog και το αντίστοιχο review του NBA Live που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για PS4 και Xbox One κι απογοήτευσε κόσμο.

To ΝΒΑ 2Κ15 θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 και Xbox 360 και PS3.
 

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags