Facebook Pixel Δεν τα βρίσκουν στα λεφτά με Τρινκιέρι!
| 2014-05-25 19:19:00

Δεν τα βρίσκουν στα λεφτά με Τρινκιέρι!

Δεν τα βρίσκουν στα λεφτά με Τρινκιέρι!

Ο Αντρέα Τρινκιέρι βρέθηκε την Παρασκευή στην Αθήνα, συναντήθηκε με την ΕΟΚ, ώστε συμφωνία για το... διαζύγιο δεν υπήρξε.

Με δηλώσεις του στο eurohoops.net, ο Ιταλός κόουτς εξήγησε αρχικά ότι «ήρθα στην Αθήνα για μια μέρα, διότι θέλω να βρω λύση, έστω κι αν δεν είναι μια εύκολη περίοδος για μένα. Βλέπετε, παίζουμε στα πλέι-οφ (σ.σ. με την Ούνιξ). Ωστόσο, για μένα ήταν σημαντικό να έρθω. Έκανα ένα τεράστιο βήμα προς την πλευρά της ομοσπονδίας, ώστε να φθάσουμε σε συμφωνία, γιατί ήταν κάτι που θέλουμε και οι δύο. Η χρονική περίοδος δεν είναι η καλύτερη, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά προσπάθησα. Ή μάλλον δεν προσπάθησα έκανα ένα τεράστιο βήμα προς αυτούς.
Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση και θα δούμε τι θα γίνει. Άφησα κάποια πράγματα που υπήρχαν στο συμβόλαιο και θεωρώ ότι τουλάχιστον, η κατάσταση θα έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρη. Αυτή την στιγμή δεν είναι και τόσο».


Στην ερώτηση αν τέθηκαν συγκεκριμένα νούμερα στο τραπέζι ώστε να φτάσουν οι δύο πλευρές σε μία λύση, ο Τρινκιέρι ήταν ξεκάθαρος: «Όχι. Όταν έχεις ένα πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο, δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τα νούμερα. Από την πλευρά μου «έκοψα» αυτά τα νούμερα, έκανα ένα τεράστιο βήμα προς την πλευρά της ομοσπονδίας, ώστε να φθάσουμε σε συμφωνία. Πρόσφερα μια σημαντική μείωση, στο πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο μου. Αλλά ως τώρα δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση».

Στο αν θεωρεί πως αυτή η συνάντηση με την Ομοσπονδία έπρεπε να γίνει νωρίτερα, απάντησε: «Στο τέλος του Σεπτεμβρίου;».

Του επισήμαναν πως φαίνεται λίγο πικραμένος, μετά την συνάντηση με την ΕΟΚ. «Δεν είμαι πικραμένος. Έχω λίγο κουραστεί να ταξιδεύω, γιατί σε αυτό το χρονικό σημείο, συνεχώς έχουμε ένα ματς, μια πτήση, ταξιδεύουμε… Δεν είμαι πικραμένος, γιατί δεν είναι ώρα να είμαι. Το θέμα είναι ότι πιστεύω πως πρέπει να βρούμε μια λύση και δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι. Έχουμε δύο επιλογές. Είτε να φθάσουμε σε φιλικό συμβιβασμό, είτε κάποιος άλλος να πάρει τις αποφάσεις για μας. Δεν μου αρέσει η δεύτερη επιλογή», ήταν η απάντηση του Αντρέα Τρινκιέρι.


Όσο για το αν έθεσε χρονικό όριο για την επίτευξη συμφωνίας; «Όχι, γιατί έχω πολύ μεγάλο σεβασμό προς την ομοσπονδία. Δεν είμαι εδώ για να πω "κάντε το σε μια, δυο ή τρεις ημέρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags