Facebook Pixel Τι έδειχνε ο Κωστόπουλος στον Σλούκα; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-05-26 22:28:00

Τι έδειχνε ο Κωστόπουλος στον Σλούκα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έδειχνε ο Κωστόπουλος στον Σλούκα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον γνωστό παρουσιαστή, που παρακολούθησε τον αγαπημένο του Ολυμπιακό δίπλα στο παρκέ, δεν έφτανε το 89-64 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δείτε την αντίδρασή του!

Ο Ολυμπιακός όντας καλύτερος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, νίκησε πολύ εύκολα στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με 89-64, ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των τελικών και πλέον πάει στο ΟΑΚΑ για να... κλέψει ένα ματς.

Οι Πειραιώτες από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, ενώ από το ημίχρονο και μετά εκτόξευσαν σταθερά την διαφορά στο +15.

Στην τελευταία περίοδο σταθεροποιήθηκαν στο +25, με τον κόσμο όμως να ζητά μέσω συνθημάτων διαφορά πάνω από τους 30 πόντους. Αυτή την άποψη φαίνεται πως είχε και ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε το ματς στις θέσεις που βρίσκονται δίπλα στο παρκέ.

Μάλιστα, στην τελευταία φάση με το σκορ 89-64, βλέποντας τον Σλούκα να κάνει fair play και να μην πηγαίνει για καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα, πετάχθηκε πάνω από την θέση του και έδειχνε με τα χέρια του τις κινήσεις για «σουτ».

Δείτε το βίντεο μετά 01.00:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags