Facebook Pixel Ώρα ευθύνης για την ΑΕΚ...
| 2011-04-22 15:26:00

Ώρα ευθύνης για την ΑΕΚ...

Ώρα ευθύνης για την ΑΕΚ...

Η μπασκετική ΑΕΚ μετά την πολυετή της «κατρακύλα» γνώρισε την πίκρα του υποβιβασμού για πρώτη φορά στην ιστορία της. Διαβάστε ένα θέμα που επιρρίπτει προσωπικές ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά ανήκουν...

Γιάννη Φιλίππου φταις:

ΓΙΑΤΙ δημιούργησες μια ομαδάρα με έναν τρομερό ελληνικό κορμό (Χατζής, Κακιούζης, Ντικούδης, Μπορούσης, Ζήσης, Ταπούτος, Τσιάρας κτλ, κτλ) με απίστευτους ξένους παίκτες (Μπούι, Χόλντεν, Μπλάκμαν, Μιούρσεπ κτλ, κτλ) και παγκόσμιας κλάσης προπονητές (Ιωαννίδης, Ίβκοβιτς, Σάκοτα), που κατέκτησε τίτλους και την διέλυσες. Αυτή η ομάδα θα είχε σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, αλλά το… γινάτι βγάζει μάτι.

ΓΙΑΤΙ από τότε που αποφάσισες δώσεις τις μετοχές έχεις αφήσει την ΑΕΚ στην τύχη της. Εντάξει, πληρώνεις τα δικά σου χρέη σιγά-σιγά με δόσεις… Κωτσόβολου, κάνοντας τα πάντα για να τα αποφύγεις. Μέχρι και σε άρθρο του πτωχευτικού κώδικα την έβαλες μπας και γλιτώσεις κάποιες χιλιάδες ευρώ.

ΓΙΑΤΙ από τότε δεν έχεις ψάξει πραγματικά για να βρεις έναν σοβαρό άνθρωπο να του δώσεις την ομάδα. Επιχειρηματίας τεράστιου βεληνεκούς είσαι και έχεις τεράστιο «κύκλο». Αν πράγματι ήθελες θα την είχες δώσει κάπου, αλλά την έχεις αφήσει να «φυτοζωεί» μέχρι που έφτασε στον υποβιβασμό. Δεν θα την έδινες σε… Δρόσους και... Καραμανλήδες.

ΓΙΑΤΙ επηρεάστηκες από τα μπινελίκια λίγων οπαδών, που σε έβαλαν στο στόχαστρο γιατί δεν τους έκανες τα χατίρια. Αν αγαπούσες πράγματι την ΑΕΚ δεν θα την άφηνες για… Χατζηχρήστου πήδημα.

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags