Facebook Pixel Παίκτη που "έκοψε" ο ΠΑΟ παίρνει ο Ολυμπιακός!
| 2014-06-27 18:12:00

Παίκτη που "έκοψε" ο ΠΑΟ παίρνει ο Ολυμπιακός!

Παίκτη που "έκοψε" ο ΠΑΟ παίρνει ο Ολυμπιακός!

Ποιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που εξετάστηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, προβάρει τα ερυθρόλευκα; Η απάντηση με ένα κλικ...

Μετά το "ναυάγιο" με την απόκτηση του Μενσά-Μπονσού, που δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμη τη λύση με έναν παίκτη, το όνομα του οποίου απασχόλησε "ζεστά" και τον Παναθηναϊκό, αλλά την τελευταία στιγμή "κόπηκε" από τον νέο προπονητή Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο λόγος για τον Οθέλο Χάντερ της Σιένα, ο οποίος ετοιμάζεται να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να κλείσει ακόμα και αύριο. Ο Αμερικανός άσος αναμένεται να αγωνιστεί απόψε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, για τον 7ο και τελευταίο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα.

Ο Χάντερ είναι 28 χρονών, έχει ύψος 2.03μ. και αγωνίζεται τόσο ως πάουερ φόργουορντ όσο και ως σέντερ. Προορίζεται για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σέντρικ Σίμονς.

Στην κανονική διάρκεια του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Χάντερ είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους και 6,8 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στα πλέι-οφ είχε 11 πόντους και 6,5 ριμπάουντ.



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags