Facebook Pixel Κίνδυνος για τελικό και Ευρωμπάσκετ!
| 2011-04-26 22:35:00

Κίνδυνος για τελικό και Ευρωμπάσκετ!

Κίνδυνος για τελικό και Ευρωμπάσκετ!

Ο Βασίλης Σπανούλης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους προσαγωγούς και υπάρχει - μικρός είναι η αλήθεια - κίνδυνος να μην είναι έτοιμος στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 15 Μαϊου.

Υπάρχουν φόβοι ακόμα και για τους τελικούς των πλέι οφ, ενώ πλέον τίθεται θέμα και απουσίας του ακόμα και από το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας!

Εδώ και ένα μήνα ταλαιπωρείται ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού από αυτό το πρόβλημα και γι΄ αυτό ξεκουράζεται. Ο τραυματισμός στους προσαγωγούς είναι επικίνδυνος και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος οι ενοχλήσεις να εξελιχθούν στο γνωστό σύνδρομο που ενοχλεί και τους κοιλιακούς.

Ο Σπανούλης δεν πρόκειται να παίξει στα επόμενα ματς πρωταθλήματος, για να κάνει θεραπεία και να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Στον Ολυμπιακό θέλουν να τον έχουν στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά πολύ περισσότερο στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εκεί πρέπει να φορτσάρει και να φορμαριστεί.

Στο βάθος υπάρχει και θέμα Εθνικής. Γιατί ίσως το καλοκαίρι να πρέπει να κάνει επέμβαση και να συμβεί ό,τι και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη το καλοκαίρι του 2009. Όταν είχε κάνει εγχείρηση για σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών και για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, δεν έπαιξε στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο Σπανούλης αγωνίζεται ασταμάτητα με την Ανδρών από το 2004 και μετά και είναι λογικό να έχει επιβαρυνθεί ο οργανισμός του, γι΄ αυτό και είναι πιθανό να μην αγωνιστεί στη Λιθουανία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags