Facebook Pixel «Είναι ο... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Ελλάδας»
| 2014-07-17 16:46:00

«Είναι ο... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Ελλάδας»

«Είναι ο... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Ελλάδας»

Για ποιον Έλληνα προπονητή ακούστηκε αυτή η μεγάλη ατάκα;

Με τον… Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παρομοίασε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο, ο παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά», Γιώργος Δέδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για τα συναισθήματά του μετά την ανανέωση: «Ήταν κάτι που το ήθελα, το εξέφρασε και η ομάδα από νωρίς, οπότε ήταν κάτι το αναμενόμενο με την καλή έννοια».

Για την ανανέωση του Χαραλαμπίδη: «Είναι πολύ θετικό για μια ομάδα να κρατάει τον βασικό της κορμό και τον προπονητή της, γιατί έτσι κερδίζει χρόνο που οι παίκτες μπορούν να τον αφοσιώσουν στο κομμάτι της προπόνησης».

Για την παραμονή του Σούλη Μαρκόπουλου: «Είναι ο... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του ΠΑΟΚ. Την τελευταία πενταετία η ομάδα ανέβηκε επίπεδο με αυτόν και η ανανέωση ήταν και μια αναγνώριση προς το πρόσωπό του ότι αυτός είναι ο βασικός υπεύθυνος για αυτό. Μου κάνει σίγουρα θετική εντύπωση, γιατί δύσκολα μια ομάδα εμπιστεύεται ένα προπονητή τόσα πολλά χρόνια. Με αυτές τις κινήσεις, η διοίκηση του ΠΑΟΚ δείχνει ότι έχει όραμα για τον ΠΑΟΚ και ότι θέλει να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Χάρη Μαρκόπουλο που ανέλαβε τον Κόροιβο: «Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α1, δεν έχει πολλούς παίκτες και θα χρειαστεί να χτίσει την ομάδα από την αρχή. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για αυτόν και επειδή είναι νέος και καλός προπονητής πιστεύω ότι θα καταφέρει να βγάλει στο γήπεδο τις πολλές γνώσεις που αποκόμισε τόσα χρόνια δίπλα στον Σούλη Μαρκόπουλο».

Για το αν είναι ταβάνι για τον ΠΑΟΚ η 3η θέση: «Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να διατηρηθεί στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Όχι απόλυτα βαθμολογικά, αλλά συνεχίζοντας να βγάζει προς τα έξω την υγεία των τελευταίων χρόνων και να παίζει καλό μπάσκετ για να αναδειχθεί μια νέα γενιά μπασκετικών ΠΑΟΚτσήδων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags