Facebook Pixel "Μπορούμε να κερδίσουμε δύο φορές τον ΠΑΟ"
| 2011-04-28 16:15:00

"Μπορούμε να κερδίσουμε δύο φορές τον ΠΑΟ"

"Μπορούμε να κερδίσουμε δύο φορές τον ΠΑΟ"

Φτιαγμένος ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης που έκανε λόγο για νίκες επί του Παναθηναϊκού και κατάκτηση νταμπλ.

Να οι δηλώσεις του μετά την άφιξή του…

«Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό. Συζητούσαμε, αλλά υπήρχαν προβλήματα με την Μάλαγα, όπως ξέρετε. Ευτυχώς βρέθηκε λύση και τέλος καλό όλα καλά. Σίγουρα θα ήθελα πάρα πολύ το πρωτάθλημα και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και να δώσω το 100%. Θέλω να κάνω ο, τι μπορώ και να ενταχθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σίγουρα μπορεί να έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός δυο φορές τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτά τα ματς που έρχονται είναι διαφορετικά. Υπάρχει σεβασμός για τον Παναθηναϊκό και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε το στόχο μας», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τις τελευταίες δυο εβδομάδες έκανα προπόνηση μόνος μου σαν τιμωρία από την ομάδα μου για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Θεωρώ ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Εχω την ευκαιρία να δουλέψω καλά και το μόνο που μου λείπει είναι αγώνες».

Ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό. Ήμουν πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά βέβαια η φιλοσοφία του προπονητή είναι διαφορετική. Θέλω να κάνω ότι μου ζητηθεί είτε παίξω ένα δευτερόλεπτο, είτε παραπάνω. Αυτός είναι ο στόχος μου και για αυτό ήρθα».

Τέλος, εξήγησε ότι: «Άφησα όντως αρκετά χρήματα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι ήθελα να πολύ να γυρίσω. Ακούστηκαν πολλά όταν έφυγα το 2009 ότι το έκανα για τα χρήματα. Τώρα όμως, ήθελα να παίξω και ο Ολυμπιακός αποτέλεσε το καλύτερο έναυσμα για μένα. Αν ενδιαφερόταν άλλη ομάδα μπορεί να μην το έκανα αυτό. Το είχα στην άκρη του μυαλού μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags