Facebook Pixel «Αποβολή» σημαίνει διαγραφή, άρα η ΑΕΚ δεν σώνεται…
| 2011-04-28 18:46:00

«Αποβολή» σημαίνει διαγραφή, άρα η ΑΕΚ δεν σώνεται…

«Αποβολή» σημαίνει διαγραφή, άρα η ΑΕΚ δεν σώνεται…

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε σήμερα τον υποβιβασμό του Ηλυσιακού, ωστόσο η παραμονή της ΑΕΚ στην Α1 μόνο σίγουρη δεν είναι. Διαβάστε ποιο ήταν ακριβώς και το σκεπτικό του δικαστή…

Ο δικαστής δέχτηκε ολόκληρο τον φάκελο του κατέθεσε ο Ηλυσιακός και ξεκαθάρισε πως οι αποφάσεις δεν είναι εναρμονισμένες μόνο με το γράμμα του κανονισμού, αλλά και με το πνεύμα αυτού. Στην απόφασή του έλαβε υπόψη και τα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και το mail που έστειλε ο Δελημπαλταδάκης.

Ωστόσο, στην απόφασή του υπάρχει κενό, καθώς δεν ξεκαθαρίζει τι γίνεται από `δω και πέρα. Δηλαδή, δεν εξηγεί αν η αποβολή γίνεται μέσω ακύρωσης όλων των αποτελεσμάτων των αγώνων του Ηλυσιακού, ενώ επίσης δεν διευκρινίζει αν με την αποβολή της ομάδας των Ιλισίων σώζεται αυτομάτως η ΑΕΚ!

Βάσει του κανονισμού, σύμφωνα με ανθρώπους του ΕΣΑΚΕ, η «Ενωση» δεν πρέπει να μείνει στην Α1, καθώς «αποβολή» σημαίνει διαγραφή μιας ομάδας κι όχι αντικατάστασής της! Ο δικαστής δεν εξήγησε στο σκεπτικό του, προφανώς θέλησε να το αποφύγει και… πέταξε το μπαλάκι στον ΕΣΑΚΕ για να πάρει την απόφαση.

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags