Facebook Pixel "Μεγάλη τιμή να παίζω για την Ελλάδα"
| 2014-08-03 20:44:00

"Μεγάλη τιμή να παίζω για την Ελλάδα"

"Μεγάλη τιμή να παίζω για την Ελλάδα"

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την απουσία του από το Ευρωμπάσκετ 2013 καθώς και για το τι σημαίνει γι αυτόν η Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

«Πέρυσι ήταν δύσκολο για εμένα να βρεθώ στην προετοιμασία και στην Εθνική Ομάδα. Είχε γεννηθεί ο γιος μου, δεν είχα καταφέρει να τον δω καλά-καλά, όντας στη Ρωσία, κι ήθελα να 'μαι για λίγο κοντά του. Ήθελα να μείνω δίπλα του, να τον δω. Η οικογένεια πρέπει να 'χει προτεραιότητα και πιστεύω ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, το καταλαβαίνουν αυτό».


-Φέτος επιστρέφεις και δείχνεις έτοιμος να βοηθήσεις...


«Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και το 'χα ξεκαθαρίσει από νωρίς. Μην νομίζετε ότι και πάλι δε μου λείπουν ο γιος μου, η οικογένειά μου. Σε όλους τους παίκτες λείπει η οικογένειά τους. Όμως, ήθελα να 'μαι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίζω για την Ελλάδα, την πατρίδα απ' την οποία κατάγομαι κι ανυπομονώ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι ακόμη περισσότερο για τη συνέχεια, για τις διοργανώσεις που μας περιμένουν στο μέλλον με την Εθνική Ελλάδος. Είναι κάτι που ειλικρινά θεωρώ τιμή».

-Η Εθνική Ομάδα βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Τι εικόνα σου δίνει εσένα μέχρι τώρα;


«Όλα δείχνουν πραγματικά καλά. Η ομάδα σταδιακά βρίσκει τη χημεία της. Υπάρχουν πολλά πραγματικά καλά παιδιά και πολύ ταλέντο κι όσο κυλά ο χρόνος, όσες περισσότερες προπονήσεις γίνονται, όσο καλύτερα θα νιώθει, παίζοντας ο ένας δίπλα στον άλλον. Η προετοιμασία προχωρά, μπαίνουν καινούρια στοιχεία σχεδόν καθημερινά στο παιχνίδι και το επόμενο διάστημα θα βοηθήσει, ώστε η ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη, να δέσει ακόμη περισσότερο και τελικά να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε. Προσωπικά ανυπομονώ και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, όπως κι όλοι οι συμπαίκτες μου, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags