Facebook Pixel "Είχε απορρίψει τους Σέλτικς ο Παπαλουκάς"!
| 2011-04-28 21:19:00

"Είχε απορρίψει τους Σέλτικς ο Παπαλουκάς"!

"Είχε απορρίψει τους Σέλτικς ο Παπαλουκάς"!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στη ρωσική ιστοσελίδα "championat.ru" ο πασίγνωστός Ιταλός μάνατζερ, Λουτσιάνο Καπικιόνι, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε διάφορες πτυχές του πρώην πελάτη του, Θοδωρή Παπαλουκά, όπως τo οτι το 2007 είχε απορρίψει τους Μπόστον Σέλτικς!

«Ο Παπαλουκάς είχε πολύ καλές ευκαιρίες να παίξει στο NBA. Eίχε τέσσερις προτάσεις στα χέρια του και η καλύτερη από τους Σέλτικς. Όμως τον απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σας κάνει εντύπωση; Και μένα το ίδιο! Μου είπε πως οι Σέλτικς είναι σ*** και όχι ομάδα! Προσπάθησα να τον μεταπείσω αλλά ήταν κατηγορηματικός. Ηθελε να παίξει μόνο στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Όμως αυτό ήταν αδύνατο γιατί τότε στους Σπερς πρωταγωνιστής ήταν ο Τόνι Πάρκερ.

Ο Παπαλουκάς ήταν 31 ετών και θα μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ του Σαμπόνις και να γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που θα έπαιζε στο ΝΒΑ. Εγω είχα κάνει ό,τι μπορούσα αλλά είχε πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν ξέρω αν το έχει μετανιώσει γιατί δεν έχουμε μιλήσει έκτοτε».

Ο Καπικιόνι εξέφρασε έντονη πίκρα για τον τρόπο που έλυσε την συνεργασία του με τον Παπαλουκά ένα χρόνο αργότερα όταν ο Ελληνας άσος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. «Μου είπε πως δεν έκανα τίποτα για αυτόν. Για μισό λεπτό, φίλε, σου εξασφάλισα ένα από το καλύτερα συμβόλαια στην Ευρώπη και σου έφερα την πρόταση ανανέωσης της ΤΣΣΚΑ. Αυτό το λες 'τίποτα'; Η αλήθεια όμως είναι πως είχε συμφωνήσει πίσω από την πλάτη μου με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να μην πάρω προμήθεια αλλά όλα τα λεφτά ο ίδιος..».

Αίσθηση εξάλλου προκάλεσε η δήλωση του Καπικιόνι πως η ΤΣΣΚΑ απέκτησε τον Παπαλουκά το 2002 ως «δέλεαρ» για να πειστεί ο Νίκος Χατζηβρέττας να μετακομίσει στη Μόσχα! «Είναι αλήθεια πως η ΤΣΣΚΑ πήρε τον Παπαλουκά έτσι ώστε να μην βαριέται ο Νίκος στη Μόσχα!».

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags