Facebook Pixel Το συνονθύλευμα του Ίβκοβιτς!
| 2011-01-05 19:47:00

Το συνονθύλευμα του Ίβκοβιτς!

Το συνονθύλευμα του Ίβκοβιτς!

Κέρδισε ο Ολυμπιακός 71-68 στη Ρόδο τον Κολοσσό χάρη στον τεράστιο Σπανούλη. Ε και; Χειρότερος από κάθε άλλη χρονιά είναι φέτος!

Πολύ χειρότερος από τον Ολυμπιακό του Γιαννάκη που άκουσε (δικαίως) τα μύρια όσα!

Πραγματικά δεν υπάρχει το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του Ίβκοβιτς. Πολυδιαφημισμένος και όχι άδικα ο Ντούντα, γιατί ήταν δάσκαλος του μπάσκετ, αλλά όπως φαίνεται τελειώνουν οι ημέρες της ασυλίας διότι αυτό που παίζει ο Ολυμπιακός είναι δέκα φορές χειρότερο από αυτό που περίμεναν οι Αγγελόπουλοι.

Ούτε άμυνα, ούτε οργάνωση. Την μπάλα την παίρνει ο Σπανούλης και βγάζει το αστείρευτο ταλέντο του. Τώρα καταλαβαίνουν οι Ολυμπιακοί γιατί έχαναν τόσα χρόνια από τον Παναθηναϊκό. Τέτοιοι παίκτες τους έλειπαν…

Στα αγωνιστικά…

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν δύσκολα κόντρα στην ομάδα της Ρόδου, ωστόσο μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε έξι διαδοχικούς πόντους του «V-Span».

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο παιχνίδι και το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου την βρήκε να χάνει με 18-15.  Η συνέχεια όμως ήταν καλύτερη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βελτιώθηκαν τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι 41-32.

Στην ανάπαυλα όμως… παραχαλάρωσαν, με αποτέλεσμα στην τρίτη περίοδο ο Κολοσσός να πλησιάσει και πάλι στο σκορ (55-59).  Ο Ίβκοβιτς άρχισε τις φωνές, όμως αν δεν ήταν ο Σπανούλης να τον… γλιτώσει στο τέλος της τέταρτης περιόδου, μάλλον ο Ολυμπιακός θα σημείωνε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Οι Ροδίτες δεν επέτρεπαν στους Πειραιώτες να απομακρυνθούν και έφτασαν το ματς στο 65-65 με καλάθι του Καλάθη λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Οι δύο εύστοχες βολές του Σπανούλη έδωσαν ξανά προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», όμως οι γηπεδούχοι αμέσως έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια. Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση όμως ο V-Span, ο οποίος με εύστοχο τρίποντο στα 5΄΄ έκανε το 67-71 και με δική του βολή στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 68-71

Τα δεκάλεπτα:18-15, 32-41, 55-59, 68-71

Κολοσσός Ρόδου (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Καλάθης 23, Καυκής 5, Τζόρνταν 3, Ασημακόπουλος 4, Χαρίσης 8, Τσάμης 13, Παππάς 2, Γκόλεματς 9, Γεωργαλής 1.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς):Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς 3, Γκόρντον 3, Σπανούλης 30, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν 2, Γλυνιαδάκης 11, Παπανικολάου 4, Έρτσεγκ 11, Τεόντοσιτς 7

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags