Facebook Pixel "Είναι αυτονόητο ότι σωζόμαστε"
| 2011-04-29 10:56:00

"Είναι αυτονόητο ότι σωζόμαστε"

"Είναι αυτονόητο ότι σωζόμαστε"

Σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Α1 εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ενωσης, Μπάμπης Καραμανλής.
 

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Καραμανλή στον "Sentra":

Για τη δικαίωση της ΑΕΚ: «Τα στοιχεία ήταν τέτοια που δεν επιδέχονταν αμφισβήτησης. Χρησιμοποιήσαμε τον φάκελο του μάνατζερ παικτών του κ. Δημητρόπουλου που πριν από ένα χρόνο είχε κάνει καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ καιτ η ΕΟΚ σχετικά με την ιδιότητα του κ. Δελημπαλταδάκη. Αυτά τα στοιχεία μαζί με άλλα, όπως συνεντεύξεις και δημοσιεύματα του Τύπου. Επιπλέον χρησιμοποιήσαμε και τρία μέιλ στα οποία ο κ. Δελημπαλταδάκης ήθελε να κλείσει έναν παίκτη για τον Ηλυσικαό τον Γιάνγκ που τελικά δεν ήρθε και στα οποία παρουσιαζόταν ως πρόεδρος της ομάδας.

Αυτό ήταν ένα από τα λάθη τους. Και πριν το Πάσχα ο κ. Γαμπιεράκης είπε ότι απέκτησε την ομάδα από τον Δελημπαλταδάκη και απλώς τη διαχειρίζεται. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος ένας μάνατζερ παικτών δεν μπορεί να είναι και μεγαλομέτοχος. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τηρούνται. «Εμείς πήραμε με πολύ ιδρώτα και αίμα τια νίκες που έπρεπε μέσα στο γήπεδο. Αλλα παιχνίδια όμως ήταν πολύ θολά. Παίκτες που ανήκαν στον Δελημπαλταδάκη έπαιξαν πολύ κατώτερα από αυτά που μπορούσαν. Δεν έβαλαν πόντο, έκαναν λάθη.»

Για το αν είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ σωθεί τελικά και θα καρπωθεί εκείνη τον μηδενισμό του Ηλυσιακού (σ.σ. αν φυσικά δεν γίνει δεκτή η έφεση των Ιλισιωτών): «Είναι αυτονόητο ότι σωζόμαστε. Ο Ηλυσιακός μηδενίζεται και πάει τελευταίος, και ο Ηρακλής προτελευταίος. Κι αυτό γιατί εμείς ενεργήσαμε εγκαίρως και κάναμε την καταγγελία πρώτου ξεκινήσουν και ολοκληρωθούν τα παιχνίδια».

Για την έφεση του Ηλυσιακού: «Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Η ΑΕΚ θα κερδίσει την υπόθεση όπου και αν ο Ηλυσιακός καταφύγει».

Για το τι έμαθε η ΑΕΚ από την «περιπέτεια» αυτή: «Αυτή η περιπέτεια μας έκανε καλό. Το γεγονός δηλαδή ότι είδαμε κατάφατσα τον υποβιβασμό. Αυτές τις ημέρες με πήραν τηλέφωνο πολλοί άνθρωποι που έκλαψαν και πόνεσαν. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τέτοια πορεία ξανά. Καταφέραμε να μην λερώσουμε την ιστορία μας. Πρέπει να έρθουν κι άλλοι άνθρωποι κοντά στην ομάδα. Αφού εγώ μόνος μου μπορώ και κρατάω την ΑΕΚ εδώ και τρία χρόνια, τότε σκεφτείτε τι μπορούμε να κάνουμε με λίγα άτομα περισσότερη και με αεκτζήδικη τρέλα».

Για τον Γιάννη Φιλίππου: «Ο Γιάννης Φιλίππου είναι τεράστιο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Ποτέ δεν σταμάτησε να βοηθάει. Ακόμη και φέτος βοήθησε την ομάδα. Και όχι μόνο με την εφορία, αλλά και σε άλλα ζητήματα. Δεν θέλει όμως να φαίνεται. Αν βρεθεί μια υγιή κατάσταση και γίνει μια καλή προσπάθεια τότε νομίζω ότι θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο και θα είναι πιο κοντά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags