Facebook Pixel Ομάδα της Α1 άλλαξε όνομα!
| 2014-09-05 16:35:00

Ομάδα της Α1 άλλαξε όνομα!

Ομάδα της Α1 άλλαξε όνομα!

Νέα χρονιά, νέο όνομα. Ποια ομάδα της Α1 θα έχει πλέον άλλο όνομα;

Από σήμερα, ο μέχρι πρότινος ΚΑΟΔ 1989 θα ονομάζεται ΚΑΟΔ American Genetics, λόγω της συμφωνίας με την πολυεθνική εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει όχι απλά την συμφωνία της με την πολυεθνική εταιρεία American Genetics για επέκταση της συνεργασίας της και την αγωνιστική περίοδο 2014-15, αλλά την ουσιαστική και πολυεπίπεδη είσοδο της εταιρείας στην οικογένεια του ΚΑΟΔ. Η American Genetics θα είναι χορηγός ονόματος της ομάδας μας, που πλέον θα ονομάζεται ΚΑΟΔ American Genetics!

Πρόκειται για μια εταιρεία που δημιουργήθηκε πριν από 11 χρόνια από ανθρώπους με όραμα και διάθεση για σκληρή δουλειά στον τομέα της αγροτικής έρευνας. Ασχολείται με τη δημιουργία και σποροπαραγωγή υβριδίων καλαμποκιού, σόργου και ποικιλιών μηδικής και σόγιας.

Έχει έδρα σε Ελλάδα και Ιταλία και θυγατρικές σε Κύπρο, Τουρκία, Βουλγαρία και Ουκρανία.

Αναπτύσσει ερευνητική δραστηριότητα σε 6 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο, Σλοβακία, Τουρκία, Ουρουγουάη), παραγωγική δραστηριότητα σε 3 (Ιταλία, Τουρκία, Ελλάδα) και εμπορική σε είκοσι, στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια και Κεντρική Αφρική, το Πακιστάν και την Ιαπωνία.

Χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Μπήκε στην οικογένεια του ΚΑΟΔ την περσινή περίοδο και μετά από μια εξαιρετική συνεργασία, αποφασίστηκε από κοινού η επέκταση της και την προσεχή αγωνιστική περίοδο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ήδη επιτυχημένη προσπάθεια ανέλιξης της ομάδας.

Η παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας εισόδου της AMERICAN GENETICS στην ομάδα καθώς και του νέου σήματος θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η χορηγός εταιρεία την προσεχή Τρίτη 9/9 στο κτήμα ΠΕΡΕΚ, στο Μονοπήγαδο Βασιλικών στις 21.30
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags