Facebook Pixel «Εμείς τους σώσαμε, αυτοί μας ρίχνουν…»
| 2011-05-01 21:05:00

«Εμείς τους σώσαμε, αυτοί μας ρίχνουν…»

«Εμείς τους σώσαμε, αυτοί μας ρίχνουν…»

Η ΑΕΚ είχε αποφύγει τον μηδενισμό στην αναμέτρηση με το Μαρούσι (όταν αδυνατούσε να βρει έδρα) γιατί μεταξύ άλλων η ΚΑΕ Ηλυσιακός, δια του αντιπροσώπου της στο Δ.Σ. και αντιπροέδρου της, Θανάση Δούνη, είχε ψηφίσει υπέρ της Ενωσης.

Τότε κανείς δεν φανταζόταν πως λίγο καιρό μετά ο Δικέφαλος θα προσπαθούσε να αποβάλλει τον Ηλυσιακό από την Α1 για να παραμείνει εκείνος!

«Οι παράγοντες της ΑΕΚ, γνωρίζουν πως στο θέμα που είχε προκύψει με το εντός έδρας παιχνίδι τους κόντρα στο Μαρούσι, όπου υπήρξε ξεκάθαρη παράβαση κανονισμών, μένοντας πιστός στο δόγμα «οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο», όχι απλά υποστήριξα την ομάδα τους αλλά έπεισα και τους υπόλοιπους παράγοντες να ψηφίσουν υπέρ της ΑΕΚ, ώστε να μην τιμωρηθεί ακόμη και με μηδενισμό», δήλωσε ο Θανάσης Δούνης.

«Όπως μένοντας πιστοί σε αυτό το δόγμα, κάναμε τα στραβά μάτια ουκ ολίγες φορές για την ΑΕΚ… Εν γνώσει μας. Δυστυχώς οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν ωφεληθεί περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα, τώρα προσπαθούν να κερδίσουν στα χαρτιά την παραμονή τους στην Α1, αποβάλλοντας τον Ηλυσιακό! Είναι ντροπή… Και κυρίως είναι άνανδρο να μην σέβεσαι τον ιδρώτα των παικτών που για 26 αγωνιστικές έφτυσαν αίμα ώστε να πάρουν τις νίκες που πρέπει και να μείνουν στην Α1... Όσο για τα σχόλια των ανθρώπων της ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική, όποιος και αν είναι ο σκοπός, το να πέφτεις τόσο χαμηλά είναι άθλιο…

Η πορεία μας σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και η ανταγωνιστικότητα μας ακόμη και κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ, αποδεικνύουν πόσο φαιδρά είναι τα… επιχειρήματα τους. Η ομάδα μας, εν αντιθέσει με αυτούς, κατέκτησε τις νίκες της με κόπο και ιδρώτα.

Ο Ηλυσιακός, έχει εμπιστοσύνη στους δικαστές του ΑΣΕΑΔ και θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα κρίνουν βάσει φημών και δημοσιευμάτων αλλά με τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν την πραγματική αλήθεια».

Πηγή: Superbasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags