Facebook Pixel ΜΥΘΟΣ: Το... πεταχτάρι του Πρίντεζη στο 2Κ!
| 2014-09-18 18:06:00

ΜΥΘΟΣ: Το... πεταχτάρι του Πρίντεζη στο 2Κ!

ΜΥΘΟΣ: Το... πεταχτάρι του Πρίντεζη στο 2Κ!

Τη χαρακτηριστική κίνηση-«πεταχτάρι» του Γιώργου Πρίντεζη θα περιλαμβάνει το NBA 2Κ15.

Το «Κουλούρι» έδωσε και πάλι... ρέστα. Απολαύστε το κείμενο (και αν δεν ξέρετε τι είναι το συγκεκριμένο σάιτ... ψαχτείτε)!

Μια σημαντική καινοτομία με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον θα περιλαμβάνει η νέα έκδοση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού μπάσκετ, ΝΒΑ 2Κ15 της εταιρείας Konami, όπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποι της εταιρείας κατά τη διάρκεια διεθνούς έκθεσης video games που έλαβε χώρα στην Λάρνακα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι έχει προστεθεί η κίνηση σήμα-κατατεθέν του Γιώργου Πρίντεζη όταν σουτάρει, το λεγόμενο «πεταχτάρι». Οι σχεδιαστές της εταιρείας, μελέτησαν εκατοντάδες αγώνες του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να κατανοήσουν πλήρως τον περίπλοκο μηχανισμό του σουτ του διεθνή άσου, ενώ o παίκτης ταξίδεψε για 15 ημέρες στα κεντρικά της Konami στην Ιαπωνία. Εκεί, επιχειρούσε καθημερινά χιλιάδες «πεταχτάρια», τα οποία ένας ειδικός προσομοιωτής κίνησης κωδικοποιούσε σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ύστερα από μήνες μελέτης και εργασίας, η κίνηση τελειοποιήθηκε και θα είναι διαθέσιμη στη νέα έκδοση του παιχνιδιού.

Ο χειριστής θα μπορεί να εκτελεί το «πεταχτάρι» όταν έχει τον έλεγχο του Γιώργου Πρίντεζη στο παιχνίδι, με τον απλό συνδυασμό κουμπιών «3 φορές R2, τρίγωνο, 2 φορές κύκλο ταυτόχρονα με L1, μια φορά Χ ταυτόχρονα με L1, L2 και R1 και μια ελαφριά στροφή του μοχλού κίνησης του χειριστηρίου κατά 22 μοίρες». Το «πεταχτάρι» θα μπορεί να επιχειρείται και με άλλους παίκτες πλην του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, ωστόσο θα υπάρχει ο κίνδυνος ο παίκτης αυτός να σπάσει σε κομμάτια ή ακόμα και να εκραγεί, λόγω της πολυπλοκότητας της κίνησης.

Στο «Κουλούρι» μίλησε ένας εκ των σχεδιαστών του παιχνιδιού, ο οποίος εξήγησε: «Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φαν του NBA 2K, αν θεωρούν πως δεν βελτιώσαμε πολλούς τομείς του παιχνιδιού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η προσθήκη του “πεταχταριού” ήταν μια πρόκληση για την οποία αφιερώσαμε πολλούς μήνες, αφήνοντας πίσω κάποια άλλα πράγματα. Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και θα απεικονίζει όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται το θρυλικό αυτό σουτ», ενώ μας αποκάλυψε ότι σε μελλοντικές εκδόσεις του παιχνιδιού σκέφτονται την ένταξη κι άλλων χαρακτηριστικών κινήσεων, όπως είναι τα airball του Βασίλη Σπανούλη σε κρίσιμα σουτ.

Τέλος, το σημαντικό γεγονός σχολίασε και ο ίδιος ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος επισήμανε: «Πληροφορήθηκα ότι χιλιάδες φαν του παιχνιδιού ζήτησαν την προσθήκη του “πεταχταρίου”, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι μια κίνηση ρουτίνας πλέον για μένα, την οποία έχω εντάξει και σε άλλους τομείς της ζωής μου. Χρησιμοποιώ το “πεταχτάρι” για να ρίξω τα άπλυτα στο πλυντήριο, τη ζάχαρη στον καφέ και το χαρτί τουαλέτας στην λεκάνη. Νιώθω συγκινημένος», ομολογεί ενώ ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλό του, το οποίο σκουπίζει με ένα διακριτικό «πεταχτάρι».

Πηγή: tokoulouri.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags