Facebook Pixel Για αυτό είσαι Μιχάλης-Σπάει καρδιές ο Μπατίστ!
| 2014-09-30 14:36:00

Για αυτό είσαι Μιχάλης-Σπάει καρδιές ο Μπατίστ!

Για αυτό είσαι Μιχάλης-Σπάει καρδιές ο Μπατίστ!

Δηλώσεις - έκπληξη του Αμερικανού για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τους οπαδούς των "πράσινων"! "Ήθελα να παίξω στα πλέι οφ με Ολυμπιακό, για να..."

Ο Μπατίστ μίλησε στην εφημερίδα "Τα Νέα" και σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η ίδια ομάδα μετά από τη φυγή του Ομπράντοβιτς:

"Το μόνο που με απογοητεύει είναι ότι δεν αποχαιρέτησα όπως θα ήθελα τους φίλους του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στα πλέι οφ και μετά το τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό να αποδώσω φόρο τιμής στους φιλάθλους μας. Να τους χαιρετήσω και να τους ευχαριστήσω για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε επί δέκα χρόνια, αν και στη μνήμη τη δική μου κυριαρχούν τα εννέα χρόνια που προηγήθηκαν της συμφωνίας μου με τη Φενέρμπαχτσε. Όταν επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, δεν ήταν η ίδια ομάδα και αυτό το έβλεπες σε όλα τα επίπεδα"!

Για την καριέρα του, συνολικά, σχολίασε: "Αποχωρώντας από την ενεργό δράση, αισθάνομαι πλήρης εικόνων και συναισθημάτων και ξεχωρίζω φυσικά τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια, τα οκτώ πρωταθλήματα και τα επτά Κύπελλα Ελλάδας που κατακτήσαμε με τον Παναθηναϊκό, την τέταρτη θέση στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα και την πεποίθηση ότι τα έδωσα όλα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι δεν ήμουν νικητής".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags