Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog για Ολυμπιακό και OTE TV!
| 2014-10-03 13:42:00

Επιβεβαίωση SportDog για Ολυμπιακό και OTE TV!

Επιβεβαίωση SportDog για Ολυμπιακό και OTE TV!

Έσκασε η "βόμβα" για την οποία σας γράφαμε χθες (2/10)! Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον ΟΤΕ TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής σεζόν.

Όπως σας αποκάλυψε την χθεσινή ημέρα ο Sportdog εδώ, ο Ολυμπιακός ήταν μια ανάσα από το να συνάψει συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της φετινή σεζόν!

Σήμερα (3/10) ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας, καθώς οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο ΟΤΕ TV θα δείχνει πλέον τους εντός έδρας αγώνες των "ερυθρόλευκων" φέτος, ενώ αναμένεται να κάνει κίνηση να κλείσει και νέα συμφωνία, αυτή την φορά με την -νεοφώτιστη στην Α1- ΑΕΚ!

Μάλιστα, την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στις 11.00 πμ στο ξενοδοχείο Metropolitan (Συγγρού 385, Αθήνα) οι δύο πλευρές θα παραχωρήσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, στις 11.00 πμ (η ώρα προσέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά) στο ξενοδοχείο Metropolitan (Συγγρού 385, Αθήνα)".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags