Facebook Pixel "Βαρκελώνη ερχόμαστε!"
Μπάσκετ
| 2011-05-04 08:00:00

"Βαρκελώνη ερχόμαστε!"

"Βαρκελώνη ερχόμαστε!"

"Πέταξε" για την Ισπανία ο Παναθηναϊκός με στόχο την κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού τίτλου! Καϊμακόγλου: "Είμαστε διψασμένοι". Την Παρασκευή ο πρώτος αγώνας με τη Σιένα (6/5).

Αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός προκειμένου να δώσει το "παρών" σε ένα ακόμη Φάιναλ Φορ.

Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τίτλου, όπως δήλωσαν οι "πράσινοι" λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου, είπε:

«Όλοι οι παίκτες είναι διψασμένοι για διάκριση. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο για ορισμένους από εμάς που πάμε για πρώτη φορά σε Final Four.

Πρέπει να καλύψουμε τα κενά και που ίσως δημιουργηθούν. Είναι μεγάλη τιμή για κάποιον παίκτη να παίξει σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας.

Όλοι ονειρεύονται να φτάσουν εδώ. Εγώ και τα άλλα παιδιά οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε όλους τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου, τόνισε:

«Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η Σιένα είναι μία μαχητική ομάδα, και απέδειξε στην προηγούμενη φάση ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα. Δεν θα τα παρατήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Εμείς πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και να μην αφήσουμε περιθώρια. Έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Να πάμε βήμα-βήμα και καταρχήν να κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Σιένα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags