Facebook Pixel "Θα παλέψουμε για το δίκιο μας"
| 2014-10-20 20:21:00

"Θα παλέψουμε για το δίκιο μας"

"Θα παλέψουμε για το δίκιο μας"

Ο Λευτέρης Αρβανίτης, τα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου του Άρη, περιέγραψε τα τεκταινόμενα στο επεισοδιακό ντέρμπι του Σαββάτου χαρακτηρίζοντας άδικη την απόφαση του διαιτητή Αναστόπουλου να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, προκαλώντας μεγάλη ζημία στους “κιτρινόμαυρους“.

“Είναι μια στενάχωρη μέρα για τον Άρη. Η ουσία της συνέντευξης είναι για να εκθέσουμε τις θέσεις μας για το σημαντικό δικαστήριο με τον ΕΣΑΚΕ, σχετικά με την άδικη διακοπή του αγώνα.

Θα ξεκινήσω θέλοντας να ξαναπώ ότι: Εδώ και 2 χρόνια παλεύουμε με νύχια και με δόντια να ξεκαθαρίσουμε όλο αυτό το βάρος, όλο αυτό το αίσχος που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια και τα έχουμε καταφέρει με καθαρότητα, τιμιότητα και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με μια διοίκηση που παλεύει όλα τα προβλήματα. Που παλεύει μέσα στη φτώχεια και κρατάει ψηλά τη σημαία ενός τεραστίου συλλόγου. Που έχει κάνει ένα τεράστιο διεθνές τουρνουά που μιλούσαν όλοι για αυτό. Όλη η Ελλάδα για εμάς μιλούσε και για τον Γκάλη που τον φέραμε πίσω. Και εμείς είχαμε αυτήν την αντιμετώπιση το Σάββατο.

Δείτε αναλυτικά στο ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags