Facebook Pixel "Είσαι ένας ηλίθιος αράπης..."! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-10-29 12:02:00

"Είσαι ένας ηλίθιος αράπης..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Είσαι ένας ηλίθιος αράπης..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος πρώην ΝΒΑer του Ολυμπιακού δέχθηκε ρατσιστική επίθεση μέσω των social media;

Ο λόγος για τον Τζος Τσίλντρες, ο οποίος δέχθηκε απίστευτη ρατσιστική επίθεση μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, με αφορμή ένα περιστατικό που είχε με αντίπαλό του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού χτύπησε με αγκωνιά τον Τζέσε Γουάγκσταφ στον αγώνα των Σίδνεϊ Κινγκς με τους Περθ Γουάιλντκατ, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και να προκαλέσει την αντίδραση του κόσμου που του επιτέθηκε φραστικά με αισχρούς χαρακτηρισμούς.

«Είσαι ένας ηλίθιος αράπης! Φύγε και πήγαινε πίσω στην Αμερική!», «Ελπίζω να απελαθείς!», «Τυπικός νέγρος... Χτύπησε τον παίκτη επειδή ήταν λευκός!», «Ποιο είναι το iq σου αγόρι μου; Ασχημε αράπη! Φύγε!», είναι ορισμένα από τα εμετικά σχόλια που έκαναν Αυστραλοί οπαδοί στον Τσίλντρες...

Ο Αμερικανός με την σειρά του κατάλαβε το λάθος που έκανε στον αγώνα, ζητώντας συγγνώμη για την ενέργειά του να χτυπήσει τον αντίπαλό του. «Ηταν ακραία κι εντελώς αχρείαστη η πράξη μου. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και πάνω στο ματς ξέφυγα. Αντέδρασα υπερβολικά και έκανα μια αχαρακτήριστη κίνηση και ζητάω συγγνώμη για το κακό που προκάλεσα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags