Facebook Pixel «Μετά από 10 χρόνια έπρεπε να γίνω επαγγελματίας»
Μπάσκετ
| 2011-05-04 23:48:00

«Μετά από 10 χρόνια έπρεπε να γίνω επαγγελματίας»

«Μετά από 10 χρόνια έπρεπε να γίνω επαγγελματίας»

Για την φετινή αλλαγή του και το επαγγελματισμό που δείχνει ως παίκτης της Μακάμπι μίλησε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

«Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα της ομάδα δουλεύει με τόσο επαγγελματικό τρόπο, που εγώ δεν θα μπορούσα να μην είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά μου!

Δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο πλην του μπάσκετ και το πρόγραμμά μου είναι σπίτι-γήπεδο και γήπεδο-σπίτι! Κάποια στιγμή μετά από 10 χρόνια, έπρεπε να γίνω κι εγώ επαγγελματίας», είπε στο gazzeta.grμε άφθονη δόση αυτοσαρκασμού και συνέχισε: «Μας λείπει πολύ ο Πέρκινς, ο οποίος “έδενε” απίστευτα την άμυνά μας και ήταν ένας πολύ καθοριστικός παίκτης όσον αφορά στην εν γένει αγωνιστική λειτουργία της ομάδας! Δυστυχώς, ωστόσο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τον χρησιμοποιήσουμε στο φάϊναλ-φορ...

Θα παλέψουμε όλοι και για αυτόν αλλά και για την ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας και να προκριθούμε στον τελικό», σχολίασε ο διοπτροφόρος κι εμφανώς αδυνατισμένος Σοφοκλής που αύριο στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, θα συναντήσει τον Διαμαντίδη και θα έχει την ευκαιρία να θυμηθεί μαζί του τα παλιά... («Μήτσο μου, Σόφο μου!)»

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags