Facebook Pixel Δεν σηκώνει αστεία!
Μπάσκετ
| 2011-05-05 14:45:00

Δεν σηκώνει αστεία!

Δεν σηκώνει αστεία!

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι είχε όρεξη για χιούμορ στη συνέντευξη Τύπου του F4 ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Ζοτς που είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο προπονητής της Σιένα ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Φάιναλ Φορ έχοντας διάθεση για πλάκα.

Αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό λέγοντας ότι η ομάδα του έχει ελπίδες αν και εφόσον "πάρει την ευκαιρία από τον Ζοτς".

Ωστόσο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν κάνει πλάκα ποτέ. Δεν απάντησε στο αστείο του Πιανιτζιάνι και τόνισε ότι οι "πράσινοι" θα μπουν στο γήπεδο για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να πετύχουν ό,τι καλύτερο.

Νωρίτερα, άλλωστε, σε συνέντευξή του ο Ζοτς στο σάιτ της Ευρωλίγκας είχε τονίσει ότι η ομάδα του πρέπει να έχει το μυαλό της στη Σιένα γιατί αν σκέφτεται τον τελικό, τότε θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό…

Εξάλλου, και ο Διαμαντίδης αφού εξέφρασε σεβασμό στον αυριανό αντίπαλο του Παναθηναϊκού ερωτηθείς αν η Σιένα μοιάζει στον Παναθηναϊκό έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...

"Κάθε ομάδα έχει τη δική της φιλοσοφία και στρατηγική. Έχουμε δει τη Σιένα σε video. ¨Εχουμε σεβασμό. Ελπίζω να βγάλουμε στο παρκέ.

Δε νομίζω πως είναι μικρογραφία του Παναθηναϊκού. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να αντεπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία που θα βγάλει το παιχνίδι", τόνισε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags