Facebook Pixel Ιδού το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ!
| 2014-11-10 00:28:00

Ιδού το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Ιδού το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στην μπασκετική ΑΕΚ, αφού ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι με το ένα... πόδι εκτός ομάδας. Διαβάστε στον Σκύλο την... έκπληξη με τον αντικαταστάτη του.
 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της Α1, έχει μία νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και η διοίκηση φαίνεται πως ήδη έχει αποφασίσει την απόλυση του Βαγγέλλη Ζιάγκου.

Η «Sdog Pick n' Scroll» άλλωστε από το βράδυ του Σαββάτου σας είχε γράψει πως θα υπάρχουν... αλλαγές στην Ένωση και σήμερα σας αποκαλύπτει τι γίνεται με τον διάδοχο του Έλληνα κόουτς.

Τώρα λοιπόν που υπάρχουν οι εγγυήσεις που ζητούσε, το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Αυτός θα κάτσει στον πάγκο των «Κιτρινόμαυρων» σε περίπτωση αλλαγής του Ζιάγκου, που έχει βάλει πρωινή προπόνηση την Δευτέρα... ως τιμωρία!

Βέβαια, στην ΑΕΚ μυρίστηκαν... αίμα και έχει πλακώσει κόσμος και κοσμάκης τις τελευταίες ώρες. Μεταξύ άλλων έχουν γραφτεί τα ονόματα των Ντράγκαν Σάκοτα, Ντέναντ Μάρκοβιτς, Γιώργου Μπαρτζόκα και Ηλία Ζούρου, όμως μεγάλο φαβορί παραμένει ο Γιαννάλης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags