Facebook Pixel «Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω…»
Μπάσκετ
| 2011-05-06 23:22:00

«Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω…»

«Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω…»

Ο Νικ Καλάθης μπορεί με διαφορά να ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό με την Σιένα, ωστόσο ο ίδιος είναι… ταπεινός και στις δηλώσεις του στάθηκε στην προσπάθεια όλων των «πρασίνων».

«Ο τελικός θα είναι ένα δύσκολο ματς όποιος με όποιον και να παίξουμε (Μακάμπι ή Ρεάλ) και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες, σωστά προπονημένες Κάθε ομάδα που είναι εδώ, είναι μεγάλη ομάδα. Απομένει ακόμα ένα παιχνίδι για αν πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του τροπαίου», είπε ο Καλάθης και πρόσθεσε για το ματς με της Σιένα:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι, ήταν μια σκληρή ομάδα αυτή που αντιμετωπίζαμε. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω. Στην αρχή ήμασταν λίγο νευρικοί, αλλά καθώς το παιχνίδι κυλούσε παίξαμε καλή άμυνα και όλοι συνεισέφεραν. Σίγουρα μας έκαναν ζημιά στην αρχή, όμως όταν κάναμε κάποιες αλλαγές τα πράγματα αντιστράφηκαν και εμείς καταφέραμε να φτάσουμε σε εύκολα καλάθια».

Όσον αφορά για το στοιχείο που οδήγησε το «τριφύλλι» στη νίκη: «Ο έλεγχος των ριμπάουντ στο δεύτερο μέρος ήταν νομίζω το κλειδί για τη νίκη κόντρα στη Σιένα. Αυτό ήταν το σημαντικό γιατί από εκεί ήρθαν εύκολοι πόντοι. Σε αυτό έστρεψε την προσοχή μας και ο κόουτς στην ανάπαυλά καθώς η Σιένα είχε πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με το δεύτερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags