Facebook Pixel Θα τα... δείτε όλα!
Μπάσκετ
| 2011-05-07 17:04:00

Θα τα... δείτε όλα!

Θα τα... δείτε όλα!

Ο Ντρου Νίκολας γράφει στο blog του από τη Βαρκελώνη για τον αυριανό μεγάλο τελικό με τη Μακάμπι.

Γεια σας από τη Βαρκελώνη...

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να σας κάναμε λίγο χαρούμενους χθες… Αν και όπως κι εσείς -είμαι σίγουρος γι’ αυτό- κι εμείς ανυπομονούμε πλέον για το αύριο. Για τον μεγάλο τελικό.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Μας χωρίζουν μόλις 40 λεπτά από το τρόπαιο και έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα. Δεν υπαρχει τίποτα άλλο να θέλουμε ή να περιμένουμε και θα πρέπει να κάνουμε ότι χρειαστεί για να κατακτήσουμε τον τίτλο αυτόν. Είναι ο στόχος, είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε όλη τη χρονιά, είναι το τρόπαιο που θέλουμε να κατακτήσουμε για εμάς, αλλά και για εσάς.

Πολλοί μας λένε ότι δεν πανηγυρίσαμε αρκετά μετά τον ημιτελικό, ότι δεν υπήρχαν φωτογραφίες «τρελές»… Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε λόγος να πανηγυρίσουμε. Χαρήκαμε πάρα πολύ που φτάσαμε στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά δεν είπαμε ακόμη όλη την ιστορία. Υπάρχει και συνέχεια. Όταν κάποιος έχει αφήσει τη δουλειά του στα μισά, δεν μπορεί να πει «οκ τελειώσαμε σήμερα, πάμε να το γιορτάσουμε». Δεν είναι έτσι. Αν μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε αύριο, τότε θα δείτε αρκετούς πανηγυρισμούς. Πιστέψτε με θα δείτε ότι φωτογραφίες θέλετε, χαμόγελα και οτιδήποτε άλλο… Όχι, όμως, ακόμα...

Κάναμε ένα βήμα, αλλά υπάρχει άλλο ένα. Ειλικρινά αν με ρωτήσετε τι θυμάμαι αυτή τη στιγμή από τον ημιτελικό θα σας πω σχεδόν τίποτα… Το μυαλό μου είναι all business. Θέλω να τακτοποιήσουμε ότι ήρθαμε να κάνουμε. Θα θυμαμαι πολλά αργότερα… Όπως τον κόσμο… Είναι τέλεια να έχεις παντού φίλους, να ξέρεις ότι είναι δίπλα σου. Και περιμένουμε πολύ περισσότερους και αύριο… Ξέρουμε ότι θα είστε κοντά μας και ότι μας πιστεύετε. Και για εμάς όλοι σας είστε ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε για το έκτο αστέρι αύριο..

Θα τα πούμε στο γήπεδο...

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags