Facebook Pixel "H πιο στενάχωρη νίκη της ζωής μου"!
Μπάσκετ
| 2011-05-08 13:41:00

"H πιο στενάχωρη νίκη της ζωής μου"!

"H πιο στενάχωρη νίκη της ζωής μου"!

O Όντετ Κάτας είχε κερδίσει την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό το 2000 στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν το ευχαριστήθηκε γιατί ήταν κόντρα στη μεγάλη του αγάπη και σημερινή αντίπαλο του "τριφυλλιού", την Μακάμπι... 

«Ίσως ο Παναθηναϊκός να είναι λίγο πιο πολύ φαβορί από την Μακάμπι, πάντως οι διαφορές είναι μικρές», δήλωσε ο Κάτας στο "sport5.co.il" και πρόσθεσε για την Ευρωλίγκα που είχε κατακτήσει ως παίκτης του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μακάμπι στο τελικό της Θεσσαλονίκης το 2000: «Ήταν η πιο στενάχωρη νίκη της ζωής μου».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα παίξει δυνατή άμυνα στους Σχορτσιανίτη και Πάργκο που, αναμφισβήτητα, είναι από τα βασικά κλειδιά της Μακάμπι», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τη σύγκριση ανάμεσα σε Μπλατ-Ομπράντοβιτς: «Δίχως αμφιβολία είναι οι δυο κορυφαίοι προπονητές της Ευρώπης με εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες με αποτέλεσμα να παίρνουν το 100%».

Τέλος ο νυν προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ εξέφρασε την αγάπη του και για τις δύο ομάδες με τις οποίες είχε πολλές καλές στιγμές στην καριέρα του. «Νιώθω περίεργα, διότι νιώθω πολλά και για τις δυο ομάδες».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags