Facebook Pixel Ο Ιτούδης δεν μάσησε στην πρόκληση!
| 2011-01-07 02:45:00

Ο Ιτούδης δεν μάσησε στην πρόκληση!

Ο Ιτούδης δεν μάσησε στην πρόκληση!

“Μην απαντάτε στις προκλήσεις των αντιπάλων”, συνηθίζει να φωνάζει ο εκφωνητής στο ΟΑΚΑ. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Δημήτρης Ιτούδης, που άκουσε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μιχαλολιάκο να του ρίχνει το γάντι, αλλά ο συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν μάσησε.

Ολα αυτά έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, στην κοπή της πίττας των προπονητών. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός πλησιάζει και στην εκδήλωση, έλαχε ο κλήρος στον κ. Μιχαλολιάκο να τιμήσει το προπονητικό τιμ των πρασίνων. “Θα τιμήσω τον κ. Ιτούδη και θα πείτε ότι το κάνει ο Δήμαρχος Πειραιά. Εμείς οι Ολυμπιακοί δείχνουμε το μεγαλείο μας και αναγνωρίζουμε τις αξίες, αλλά μην το παίρνετε πάνω σας και πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός φέτος και μπορεί να σας ξεπεράσει”, ήταν ορισμένα από τα λόγια του Μιχαλολιάκου, που πρόσθεσε: “Την Τετάρτη βλέπω να σας κερδίζουμε στο ΟΑΚΑ”.

Ο Ιτούδης όμως δεν απάντησε στην “πρόκληση”. Αντίθετα εξήγησε πως “δεν το παίρνουμε πάνω μας. Είμαστε πρωταθλητές τόσο χρόνια γιατί σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Ο Παναθηναϊκός δεν θα γίνει ποτέ μικρός, γιατί θα σέβεται πάντα τον Ολυμπιακό. Εμείς τόσα χρόνια είμαστε σε υψηλό επίπεδο και προσφέρουμε τίτλους στην Ελλάδα και μέσω της Ευρώπης”.

Πέρα από τις ατάκες περί αιωνίων και του μεγάλου ματς της Τετάρτης, την παράσταση έκλεψε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τιμήθηκε ως προπονητής της χρονιάς για τη σεζόν 2009-10, αλλά η εκδήλωση έγινε μετά τη συντριβή στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. “Ωραία, βραβεύεται ως κορυφαίος προπονητής αυτός που έφαγε 50 σήμερα. Τέλος πάντως, είναι ευλογία να είσαι προπονητής, όπως είχε πει κάποτε ο Παναγιώτης Γιαννάκης”, σχολίασε ο Μπαρτζώκας που συνδύασε αυτοσαρκασμό και σεβασμό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags