Facebook Pixel «Εθισμένος» στις κούπες ο Ομπράντοβιτς και υπόκλιση στην αξία του
Μπάσκετ
| 2011-05-08 20:06:00

«Εθισμένος» στις κούπες ο Ομπράντοβιτς και υπόκλιση στην αξία του

«Εθισμένος» στις κούπες ο Ομπράντοβιτς και υπόκλιση στην αξία του

Με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν ο Ομπράντοβιτς ήταν προπονητής ποδοσφαίρου, τότε θα μιλάγαμε ότι είναι μαζί ο Φέργκιουσον και ο Μουρίνιο.

Ο άνθρωπος αυτός, δηλαδή, έχει πάρει την κούπα με όλους τους τρόπους και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Απέναντι σε ομαδάρες, απέναντι σε λιγότερο ομαδάρες. Απέναντι σε παικταράδες, απέναντι σε λιγότερο παικταράδες. Απέναντι σε ακριβές ομάδες, απέναντι σε φτηνότερες ομάδες. Απέναντι σε γρήγορους αντιπάλους, απέναντι σε αντιπάλους με κοντρόλ παιχνίδι. Παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο, παιχνίδια που ήταν πιο άνετα.

Ο Ομπράντοβιτς, δηλαδή, τοποθετείται στα ουράνια, αφού έχει αποδείξει με όλους τους τρόπους ότι είναι «εθισμένος» στον πρωταθλητισμό και στις κούπες. Μπορεί να φτιάξει ομάδα σχεδόν κάθε χρονιά, κάτω απ’ όλες τις συνθήκες, για να την φτάνει στο νέκταρ των κυπέλλων.

Τι σχέση είχε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Σιένα με τον σημερινό τελικό; Καμία! Ο,τι σχέδιο, όμως, κι αν χρειάστηκε να εφαρμόσει στο γήπεδο, ο Ομπράντοβιτς το εφάρμοσε. Και μπόρεσε να ελιχθεί ανάλογα με τον αντίπαλο. Όπως είχε κάνει νωρίτερα και με την Μπαρτσελόνα.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Ενώ δέχθηκε την κριτική για τον Βουγιούκα ή τον Καλάθη στην αρχή της σεζόν, απέδειξε ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Τους μεταμόρφωσε στην διάρκεια της περιόδου και τον βοήθησαν στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Ανεξαρτήτως τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας ή πιο άθλημα παρακολουθεί περισσότερο, η ουσία είναι μια. Ότι οποιοσδήποτε παρατηρεί αυτόν τον άνθρωπο στον πάγκο υποκλίνεται στην αξία του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags