Facebook Pixel «Σπουδαίος ο Ομπράντοβιτς, μεγάλος ο Διαμαντίδης»
Μπάσκετ
| 2011-05-08 20:50:00

«Σπουδαίος ο Ομπράντοβιτς, μεγάλος ο Διαμαντίδης»

«Σπουδαίος ο Ομπράντοβιτς, μεγάλος ο Διαμαντίδης»

Στον σπουδαίο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στον εκπληκτικό Δημήτρη Διαμαντίδη στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την ήττα της Μακάμπι στον τελικό της Ευρωλίγκα.

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ανέφερε: «Ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης της Ευρωλίγκας όλη τη σεζόν, ένας πολύ σπουδαίος Ευρωπαίος παίκτης. Ο τρόπος που παίζει αλλάζει τα πάντα στο παιχνίδι. Παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις. Μεγαλώνει τις δύσκολες στιγμές και γι’ αυτό είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης».

…για τον Ομπράντοβιτς: «Με τον Φιλ Τζάκσον είναι ο προπονητής με τους περισσότερους τίτλους. Πολύ σπουδαίος προπονητής, κάνει απίστευτη δουλειά. Γνωρίζει τους αντιπάλους του και ετοιμάζεται σωστά. Είχε και την τύχη να έχει εξαιρετικούς παίκτες στην διάθεσή του. τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή που για πολλά χρόνια ήταν σε αυτή την ομάδα. Ξεκινήσανε από μικροί και συνεχίζουν την παράδοση του συλλόγου, την περηφάνια. Ξεκινάνε δυο με τρία χρόνια παραπάνω από ότι ξεκινάμε εμείς. Έχουν το πλεονέκτημα».

…για την απουσία του Πέρκινς: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν αλλά μάλλον επηρέασε. Δεν χρησιμοποιήσαμε τον Πέρκινς γιατί ήταν τραυματίας, αλλά το θέμα ήταν ο Διαμαντίδης και πόσο επηρέασε το δικό μας παιχνίδι. Αν θέλεις να κερδίσεις τον τελικό θα έπρεπε να έχεις όλα τα όπλα σου. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και ίσως με τον Πέρκινς να είχαμε καλύτερη τύχη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags