Facebook Pixel "Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι στον Παναθηναϊκό"
Μπάσκετ
| 2011-05-10 10:53:00

"Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι στον Παναθηναϊκό"

"Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι στον Παναθηναϊκό"

Ο Ρομέιν Σάτο ευχαριστεί τον Θεό για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, ενώ γράφει στο προσωπικό του blog πως επόμενος στόχος είναι το Triple Crown!
 

Αναλυτικά το blog του στην εφημερίδα "Πράσινη":

«Οι μέρες που περάσαμε στη Βαρκελώνη ήταν αξέχαστες και γεμάτες συναισθήματα τα οποία είναι δύσκολο κάποιος να τα περιγράψει. Το σημαντικό όμως είναι πως καταφέραμε τελικά να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου νικώντας στον τελικό τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Θα ήθελα να μιλήσω σε όλους εσάς, για όσα έζησα αυτές τις μέρες στην ισπανική πόλη. Πρώτα απ’ όλα, όπως σας είχα γράψει και μια μέρα μετά τον ημιτελικό με τη Σιένα, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το γεγονός ότι βρισκόμασταν στον τελικό και είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την κούπα της Euroleague.

Πλέον όμως είμαι ενθουσιασμένος που στεφθήκαμε Πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν σας κρύβω ότι μόλις τελείωσε το παιχνίδι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ευχαριστήσω τον Θεό που μου χάρισε την ευκαιρία να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και να είμαι Πρωταθλητής. Βέβαια, είμαι επίσης ευτυχισμένος που στη Βαρκελώνη είχα μαζί μου την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Όταν μεγαλώσουν άλλωστε και τους εξηγήσω τι συνέβη στι 8 Μαϊου 2011 στο «Παλάου Σαν Τζόρντι» της Βαρκελώνης σίγουρα θα καταλάβουν πόσο μεγάλο είναι το επίτευγμά μας.

Μέχρι όμως να φτάσουμε στον στόχο μας έπρεπε να παλέψουμε πολύ σκληρά. Η Μακάμπι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν. Αυτό μάλιστα φάνηκε, καθώς σε κανένα σημείο του αγώνα οι παίκτες της δεν τα παράτησαν και προσπαθούσαν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Εμείς όμως από την πλευρά μας κάναμε ό, τι έπρεπε και δώσαμε μια σκληρή «μάχη» από την οποία βγήκαμε νικητές. Η μεγάλη πίστη μας, αλλά και η συγκέντρωσή μας ήταν κατά τη γνώμη μου τα δύο σημαντικότερα στοιχεία τα οποία μας οδήγησαν στη νίκη.

Αμέσως μετά την απονομή λοιπόν πήγα στον κόουτς Ομπράντοβιτς κι αφού τον αγκάλιασα, τον ευχαρίστησα μέσα από την καρδιά μου που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Κάθε μέρα άλλωστε καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα τι σημαίνει να αγωνίζεσαι μ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε σας, στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για εμάς κατά τη διάρκεια του τελικού. Ήταν απίστευτο και μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη.

Ήταν όλοι συγκλονιστικοί και τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Όσο για το υπόλοιπο της σεζόν που με ρωτάνε; Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για το Triple Crown!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags