Facebook Pixel "Ποια Ευρωλίγκα; Το Παναφρικανικό"!
Μπάσκετ
| 2011-05-12 07:08:00

"Ποια Ευρωλίγκα; Το Παναφρικανικό"!

"Ποια Ευρωλίγκα; Το Παναφρικανικό"!

"Δεν μπορώ να κάθομαι εδώ και να λέω πως κέρδισα την Ευρωλίγκα. Θέλω να κερδίσω και το Παναφρικανικό Πρωτάθλημα!". Τάδε έφη Ρομέιν Σάτο στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Aναλυτικά:

Για τους στόχους του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του: «Δεν μπορώ να κάθομαι εδώ και να λέω απλώς πως κέρδισα την Ευρωλίγκα. Θέλω να κερδίσω και το Παναφρικανικό Πρωτάθλημα! Δεν το έχω κερδίσει ποτέ και τώρα, που μου δίνεται η ευκαιρία, θα κάνω τα πάντα».

Για τον αυξημένο ρόλο του: «Δεν έχουμε ούτε τα χρήματα ούτε τους πολλούς παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη. Για κάποιους παίκτες, μάλιστα, το μπάσκετ είναι η δεύτερη ενασχόλησή τους. Ένα άλλο πρόβλημα είναι πως στερούμαστε ψηλούς παίκτες. Έχουμε κάποιους, αλλά δεν θέλουν να παίξουν στην Εθνική. Έτσι, παίζω εγώ στις τέσσερις από τις πέντε θέσεις. Εάν καταφέρναμε να βρούμε δύο ψηλούς, θα βοηθούσαν και εμένα και την ομάδα».

Για τους υψηλούς του στόχους: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο, ειδικά εάν το πιστεύεις. Πρέπει να το βάλεις στο μυαλό σου, μόνο έτσι θα έχεις ελπίδα να τα καταφέρεις. Είναι όνειρο για εμένα να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανυπομονώ να παίξω, αν κι έχουμε δρόμο να διανύσουμε έως τότε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags