Facebook Pixel Η Αστυνομία έκοψε τους "επικίνδυνους"!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-12 19:29:00

Η Αστυνομία έκοψε τους "επικίνδυνους"!

Η Αστυνομία έκοψε τους "επικίνδυνους"!

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ομοσπονδία ανακοίνωσαν επίσημα πως την Παρασκευή θα διατεθούν τα εισιτήρια του τελικού, αλλά οι 1800 που θα μπουν στο Ελληνικό, πέρασαν από... κόσκινο.

Την Τετάρτη έγινε σύσκεψη ανάμεσα στην Αστυνομία και τους εκπροσώπους των ομάδων, που παρουσίασαν τη λίστα τους. Όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν να αποδείξουν πως όταν θέλουν, μπορούν να διοργανώσουν παιχνίδι παρουσία οπαδών και όχι παιδιών, γι αυτό και ο τελικός είναι μεγάλο στοίχημα για όλους.

Οι δύο ομάδες έδωσαν προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας για τον τελικό, όμως ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι λεγόμενοι "οργανωμένοι". Δήλωσαν συμμετοχή κάποιοι απ' αυτούς και δηλώθηκαν στις λίστες, αλλά η αστυνομία έκοψε πάρα πολλούς.

Συγκεκριμένος αριθμός δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, αλλά όπως έμαθε ο σκύλος, πάνω από 100 οπαδοί και των δύο ομάδων, ήταν μεν στη λίστα, αλλά δεν θα πλησιάσουν καν το Ελληνικό.

Η Αστυνομική διεύθυνση ανακάλυψε κάποιους "επικίνδυνους", γι΄ αυτό και δεν επέτρεψε να τους δοθούν εισιτήρια. Κάτι για το οποίο ουδείς εμπλεκόμενος είχε αντίρρηση. Είπαμε, όλοι θέλουν να γίνει κανονικός τελικός, δίχως απρόοπτα. Όπως έγινε και πριν από ένα χρόνο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags