Facebook Pixel "Τελικός χωρίς νεκρές ζώνες". Εδώ γελάνε…
| 2011-05-13 10:28:00

"Τελικός χωρίς νεκρές ζώνες". Εδώ γελάνε…

"Τελικός χωρίς νεκρές ζώνες". Εδώ γελάνε…

"Θα δώσουμε στην Αστυνομία να καταλάβει πως μπορούμε να διοργανώσουμε τον τελικό χωρίς νεκρές ζώνες". Αυτές οι -εκτός πραγματικότητας- δηλώσεις ανήκουν στον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη.

Όπως δήλωσε στον «Sentra», στόχος είναι την Κυριακή στον τελικό των «αιωνίων» στο μπάσκετ να μη γίνει το παραμικρό παρατράγουδο προκειμένου του χρόνου να μπορεί να γίνει μπροστά σε περισσότερο κόσμο.

Αναλυτικά:

«Αν κατορθώσουμε να έχουμε πολύ καλή παρουσία, να μην έχουμε παρατράγουδα, το ελληνικό μπάσκετ θα πάρει κάποιους πόντους ανόδου», είπε ο Τσαγκρώνης και πρόσθεσε αναφορικά με τις ακριβές τιμές στα εισιτήρια (70 ευρώ):

«Είναι πολύ ακριβή η τιμή, αλλά ο αριθμός είναι περιορισμένος. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, βέβαια, δεν ξέραμε εάν θα ήταν τόσα τα εισιτήρια (από 903 η κάθε ομάδα), αφού η Αστυνομία επέμενε μόνο για 600 άτομα».

Για τις προσδοκίες των ανθρώπων της ελληνικής ομοσπονδίας: «Αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσουμε να έχουμε του χρόνου περισσότερο κόσμο. Θα δώσουμε στην Αστυνομία να καταλάβει πως μπορούμε να διοργανώσουμε τον τελικό χωρίς νεκρές ζώνες και επεισόδια, αλλά έτσι όπως πρέπει να γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για το πόσο μεγάλη θα είναι η αστυνομική δύναμη στο Ελληνικό: «Δεν ξέρουμε πόσοι αστυνομικοί θα είναι, έχουμε πει όμως να ξεκινήσει νωρίς η προσέλευση, που είναι το βασικό μας θέμα. Επίσης, θα γίνει ταυτοποίηση στοιχείων σε όλους, ακόμα και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας».

Για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας: «Τα μέτρα που παίρνουμε είναι προληπτικά, αυτό πιστεύουμε. Νομίζω πως έχουμε φθάσει στο επίπεδο που μπορούν να ανταποκριθούν οι φίλαθλοι».

Για την καινοτομία του φετινού τελικού: «Η απονομή δεν θα γίνει στις εξέδρες, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στο κέντρο του γηπέδου. Θέλουμε να δείξουμε ποιος πραγματικά είναι ο αθλητισμός».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags