Facebook Pixel Αντίστροφη μέτρηση
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-13 12:00:00

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

Στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής αναφέρεται στο σημερινό του σχόλιο ο Δημήτρης Στρατής, τονίζοντας ότι το ζητούμενο είναι να μπορέσει ο πρωταθλητής Ευρώπης να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό από την προσθήκη του έκτου αστεριού...

H αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον τελικό της Κυριακής εκεί που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει τη βοήθεια του πιο δυναμικού κομματιού της εξέδρας του (οι οργανωμένοι αδυνατούν να συμπαρασταθούν στην ομάδα μιας κι η ομοσπονδία κοστολογεί τα εισιτήρια θαρρείς κι απευθύνεται σε κατοίκους του Πριγκιπάτου).

Ακόμα και ...μόνος του, στο μομέντουμ που βρίσκονται οι δύο ομάδες, θα πρόκειται περί έκπληξης αν δεν έρθει το τρόπαιο στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει αυτοπεποίθηση από τις δύο νίκες του στη regular season, αλλά περιμένουμε να δούμε τους άτιτλους παίκτες του (πλην Σπανούλη, Παπαλουκά) πως θ' αντιδράσουν τώρα που η μπάλα "καίει". Το ζητούμενο είναι να μπορέσει ο πρωταθλητής Ευρώπης να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό και το φυσιολογικό "άδειασμα" από την προσθήκη του έκτου αστεριού και να μπει στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags