Facebook Pixel «Το πρόβλημα είναι τα χρήματα»
Μπάσκετ
| 2011-05-13 20:01:00

«Το πρόβλημα είναι τα χρήματα»

«Το πρόβλημα είναι τα χρήματα»

Διάλογο με τον Θανάση Γιαννακόπουλο είχαν τα μέλη του «Ενιαίου Φορέα» στο περιθώριο της επίσκεψης τους στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπου εξήγησαν πως ο λόγος της απουσίας τους από τον τελικό είναι η τιμή των 75 ευρώ του εισιτηρίου.

«Το πρόβλημα δεν είναι οι ταυτότητες, όπως θέλουν να το περάσουν κάποιοι για να δείξουν οτι φοβόμαστε να δώσουμε τα στοιχεία μας. Το πρόβλημα είναι τα χρήματα. Τα 75 ευρώ είναι πολλά. Είναι πολλά μάλιστα τη στιγμή που οι άλλοι θα πάνε με 35 ευρώ. Αυτοί θα είναι όλα τα καλόπαιδα και από εμάς δεν υπάρχει κάποιος για να φωνάξει», του είπαν χαρακτηριστικά, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να απαντά: «Το έκαναν γιατί δεν σας θέλουν μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Λίγο αργότερα και ενώ συνολικά είχαν μαζευτεί 200 άτομα, πέρασαν στην κεντρική σάλα του κλειστού κάθισαν στις θέσεις των ακριβών διαρκείας και περίμεναν να κάνουν την εμφάνισή τους οι παίκτες. Διαμαντίδης, Περπέρογλου, Τσαρτσαρής και Καραμαλέγκος βγήκαν και πήγαν προς το μέρος τους, ακούγοντας τον εκπρόσωπό τους να λέει: «Ήρθαμε σήμερα γιατί η προπόνηση αύριο στο Ελληνικό και θέλαμε να είμαστε περισσότεροι. Η τιμή είναι πολύ ακριβή για εμάς. Πέρυσι βάλαμε 15€ από το κοινό ταμείο και ο κάθε ένας τα υπόλοιπα. Μας πονάει που δεν θα είμαστε εκεί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Εκείνη την ώρα, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά για ποιο λόγο έχει τον σεβασμό όλων: «Είτε είστε, είτε δεν είστε εκεί, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο. Έχετε δει πως κάθε φορά δίνουμε το 100%».

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags