Facebook Pixel Μάριτς, ο αξιόπιστος ψηλός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2011-05-13 23:45:00

Μάριτς, ο αξιόπιστος ψηλός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάριτς, ο αξιόπιστος ψηλός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Άλεκς Μάριτς συνεχίστηκε σήμερα το αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.
 

Το βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής έχει τον τίτλο «Αξιόπιστος ψηλός» και στον σχολιασμό ο εκφωνητής στέκεται στην προηγούμενη σεζόν του σέντερ του «τριφυλλιού» στην Παρτιζάν και στον φετινό τραυματισμό που τον κράτησε μακριά από τις καλές εμφανίσεις που έκανε πέρυσι.

Αναλυτικά όσα λέγονται στο βίντεο:

«Μερικές φορές η τύχη κάνει τη διαφορά και ο Μάριτς δεν την είχε με το μέρος του. Τραυματίστηκε και δεν έδειξε τις δυνατότητες του. Όλα αυτά που είχαν δει όλοι όταν αγωνίζονταν στην Παρτιζάν και τον έφεραν στη καλύτερη δεκάδα της Euroleague και εν συνεχεία στον Παναθηναϊκό.

Ο Μάριτς ήταν αναγκασμένος λόγω ενός προβλήματος στον αγκώνα να χάσει όλη τη δεύτερη φάση του πρώτου γύρου και όλο το TOP-16. Στα πλέι οφ που επανήλθε δεν ήταν στη καλύτερη δυνατή κατάσταση παρά το γεγονός ότι άρχισε να αποκτά και πάλι εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ακούγοντας τον Ομπράντοβιτς κατάφερε να γίνει πιο δυνατός στην άμυνα και στο ματς με την Μακάμπι βοήθησε τα λεπτά που αγωνίστηκε. Είναι σίγουρο όμως ότι ο Παναθηναϊκός ο οποίος ξέρει να εκμεταλλεύεται το ταλέντο κάθε παίκτη θα έχει ένα πολύ μεγάλο όπλο για την επόμενη σεζόν και την υπεράσπιση του τίτλου».

Δείτε το βίντεο:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags