Facebook Pixel Θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει
| 2011-05-16 13:25:00

Θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει

Θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει

Δεν προκάλεσε μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο Μπουρούσης, μακράν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στο χθεσινό τελικό, αρνήθηκε να μιλήσει μετά το φινάλε για το θρίαμβο…

Ο ψηλός έχε αποφασίσει εδώ και καιρό να μιλάει εκεί που πρέπει, στο γήπεδο και να αφήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις για τους άλλους. Ο Τεόντοσιτς ήταν καλός κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά η αύρα και το μπόι του Μπουρούση δημιούργησε τεράστια προβλήματα στους πράσινους.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού πάντως το έχει πάρει προσωπικά το θέμα. Θέλει να παίζει όσο γίνεται καλύτερα και να μη μιλάει, περιμένοντας το τέλος της σεζόν για να πει αυτά που (ίσως να) θέλει να πει.

Τους προηγούμενους μήνες ένιωσε πολλά πράγματα να είναι εναντίον του και η στήριξη να είναι μηδαμινή. Ο Ντούντα, σε μία κίνηση που δεν είχε προηγούμενο, του έδωσε υποχρεωτική άδεια ενός μήνα κι εκείνη την περίοδο ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά πράγματα, πολλά εκ των οποίων έθιξαν και την αξιοπρέπειά του.

Γενικώς ο Μπουρούσης έχει πολλά παράπονα και το Κύπελλο δεν το χάρηκε όπως θα το χαιρόταν σε κάποιες άλλες εποχές. Θα ήθελε να του είχε παρασχεθεί ουσιαστική στήριξη κατά τη διάρκεια της περιπέτειά του. Το πέρασε μόνος του, επανήλθε μόνος του και τώρα το βιώνει με τον δικό του τρόπο μακριά από μικρόφωνα και βαρύγδουπες δηλώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags