Facebook Pixel "Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη τώρα"
| 2015-04-09 21:59:00

"Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη τώρα"

"Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη τώρα"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ...

"Δεν υπάρχει. Ενα λάθος που γίνεται είναι πως στην Γενική Συνέλευση που έχουμε, δεν υπάρχει το θέμα της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου (σ.σ. αυτό το λέει γιατί γράφτηκε στον Τύπο πως θα γίνει Α.Μ.Κ.). Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... Οταν γίνεται η Α.Μ.Κ. πρέπει να είναι θέμα. Δεν υπάρχει λόγος αυτή την στιγμή να γίνει (σ.σ. εννοεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου). Τις προηγούμενες φορές που το κάναμε, υπήρχε εντολή από το Υπουργείο για κάποιους λόγος. Το είχαμε κάνει τότε, τώρα δεν υπάρχει λόγος", απάντησε ο Πρέλεβιτς ο οποίος αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα όπως τα εξής:

Για το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα για να προχωρήσει από μόνη της (δηλαδή να μην υπάρχει εντολή από το Υπουργείο) σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου: "Για να καλέσεις Γενική Συνέλευση, θέλει δύο με τρεις εβδομάδες. Ή μπορείς να κάνεις έκτακτη Γενική Συνέλευση".

Για το αν πρέπει ο Τύπος να ασχολείται στη παρούσα φάση με τον Σαββίδη και την ΚΑΕ: "Από την στιγμή που δεν υπάρχει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, δεν υπάρχει θέμα αυτή την στιγμή. Αυτή την στιγμή δεν τρέχει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Η Αύξηση από τον νόμο νομίζω είναι 4+1 μήνες. Επί της ουσίας δεν υπάρχει θέμα. Προσπαθούμε να κάνουμε επαφή. Εχουμε επαφή μαζί του και αυτή είναι καλύτερη σε σχέση με παλαιότερα. Ο άνθρωπος μας έχει βοηθήσει. Αν θέλει να γίνει μεγαλομέτοχος, τότε θα ζητήσει να γίνει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags