Facebook Pixel Κόντρα και για το ξενοδοχείο!
| 2011-05-17 14:05:00

Κόντρα και για το ξενοδοχείο!

Κόντρα και για το ξενοδοχείο!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να αποφύγουν το... κακό συναπάντημα στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν Αρη και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Δεν ξέρουμε εάν οι δύο αποστολές συνταξιδέψουν (θα μεταβούν πάντως από την Παρασκευή στη συμπρωτεύουσα), αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, παρά το γεγονός ότι αμφότεροι επιλέγουν πλέον τα «Αστέρια» στο Πανόραμα.

Το θέμα απασχολεί τις δύο ομάδες (για να αποφύγουν το κακό συναπάντημα) και το ερώτημα είναι ποιος θα κάνει πίσω.

Ο Παναθηναϊκός που χρόνια τώρα λόγω Ομπράντοβιτς μένει στα «Αστέρια» ή ο Ολυμπιακός, που μέχρι πέρυσι επέλεγε το «Kempinski Nikopolis», αλλά φέτος με την παρουσία του Ιβκοβιτς γύρισε στα παλιά; Να θυμίσουμε ότι ο «Ντούντα» προτιμούσε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο από τις αρχές της δεκαετίας του '90, όταν ήταν προπονητής της ενωμένης τότε Γιουγκοσλαβίας, αλλά και του ΠΑΟΚ.

Οι δύο «αιώνιοι» πάντως βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση και πριν από δύο χρόνια στο φάιναλ φορ του Βερολίνου. Τότε οι αποστολές ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα διέμειναν στο -επίσημο ξενοδοχείο της διοργάνωσης- «Ιντερκοντινένταλ», αλλά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέλυσαν σε άλλα, διαφορετικά συγκροτήματα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags