Facebook Pixel Πάρτι στο ΟΑΚΑ για το 6ο
| 2011-05-17 15:51:00

Πάρτι στο ΟΑΚΑ για το 6ο

Πάρτι στο ΟΑΚΑ για το 6ο

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (19/5, 19.00) και θέλει να επιστρέψει μαζί με τον κόσμο του και υπό τη λάμψη του 6ου αστεριού που κοσμεί πλέον τη φανέλα του και το σήμα του.

Αναλυτικά η ΚΑΕ αναφέρει:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το τμήμα μάρκετινγκ προσκαλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, όπου θα αναρτηθούν το μπάνερ -θα μάθετε πρώτοι ποιον ή ποιους θα απεικονίζει- και το λάβαρο για την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από το «τριφύλλι».

Στο παρκέ τη δική του θέση θα βρει και το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, το οποίο θα σηκώσουν και πάλι στο «σπίτι» τους παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία αγώνα όπως μόνο ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ δημιουργεί, με φαντασμαγορικό λέιζερ και πυροτεχνικό σόου, αλλά και δεκάδες δώρα.

Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση περιμένουν και τη δική σας παρουσία για να αποκτήσει ξεχωριστό νόημα η στιγμή αυτή, αλλά και γιατί η ομάδα σας χρειάζεται και πάλι στο πλευρό της για να ξεκινήσει δυνατά στην ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags