Facebook Pixel Θα μας «τρελάνει» ο Ιβάνοβιτς!
| 2015-04-16 22:12:00

Θα μας «τρελάνει» ο Ιβάνοβιτς!

Θα μας «τρελάνει» ο Ιβάνοβιτς!

Διαβάστε τι έκανε σήμερα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο κόουτς του Παναθηναϊκού...

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, εκτός και αν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα είναι αδιάφορα για μία τεράστια ομάδα όπως το Τριφύλλι και δεν το ξέρουμε, ο Ιβάνοβιτς... πούλησε τρέλα και διευκόλυνε την ΤΣΣΚΑ (όχι ότι δεν θα το πετύχαινε) να πάρει άλλη μία εύκολη νίκη με 100-80.

Τι έκανε ο κόουτς των Πρασίνων; Σε αυτό το εξαιρετικά δύσκολο ματς, την ίδια τακτική ακολούθησε βέβαια και στο πρώτο με τους Ρώσους, θυμήθηκε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας για να... ψηθούν!

Σήμερα λοιπόν έπαιξε ο Χαραλαμπόπουλος 22 λεπτά και ήταν εξαιρετικός, όμως σίγουρα ανέτοιμος, αφού ο προπονητής του δεν είχε φροντίσει να τον χρησιμοποιήσει σε άλλα πιο εύκολα ματς, όπως και ο Λούντζης, ενώ... ξέχασε στον πάγκο τους Νέλσον και Μπλουμς, δύο ξένους παίκτες που ήρθαν να κάνουν την διαφορά.

Αμφότεροι έπαιξαν τρία λεπτά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ιβάνοβιτς έχει... ξεχάσει και στην Αθήνα τον Λαουάλ, τον παίκτη που ήρθε ως σπουδαία μεταγραφή για να λύσει το πρόβλημα στην θέση «5»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags