Facebook Pixel Η ασίστ της χρονιάς του Μέινορ που θέλει ο ΠΑΟ!
| 2015-05-05 21:00:00

Η ασίστ της χρονιάς του Μέινορ που θέλει ο ΠΑΟ!

Η ασίστ της χρονιάς του Μέινορ που θέλει ο ΠΑΟ!

Μία φάση βγαλμένη από τα highlights του NBA πρόσφερε πριν από λίγο καιρό ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Τριφυλλιού. Δείτε τι πάσα έβγαλε ο τύπος και θα πάθετε πλάκα!

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για τον Έρικ Μέινορ, τον πρώην NBAer που τώρα αγωνίζεται στη Βαρέζε, όπως αποκάλυψε πρώτο το ebasket.gr.

Οι Πράσινοι ψάχνουν ενίσχυση ενόψει των τελικών με τον Ολυμπιακό με έναν πλέι μέικερ και έναν παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τζέιμς Γκιστ και φαίνεται ότι στο πρόσωπο του 27χρονου Αμερικανού έχουν βρει τον ιδανικό για τη θέση του "άσου".

Ο πρώην άσος των Γιούτα (2009), Οκλαχόμα Σίτι (2009-2013), Πόρτλαντ (2013), Ουάσιγκτον (2013-14), Φιλαντέλφια (αρχές 2014) είναι ένας εξαιρετικός δημιουργικός κοντός που συνηθίζει να "ταΐζει" τους συμπαίκτες του που παίζουν κάτω από το καλάθι.

Μάλιστα, πολλές φορές αυτό το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο, όπως συνέβη στο τέλος του περασμένου Μάρτη, σε μία αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα την Μπρίντιζι, όταν έβγαλε μία απίστευτη ασίστ σε συμπαίκτη, σε μία φάση βγαλμένη από τον "μαγικό κόσμο".

Απολαύστε τον…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags