Facebook Pixel Η πρόταση σε Καϊμακόγλου και η απάντηση!
| 2015-05-09 19:04:00

Η πρόταση σε Καϊμακόγλου και η απάντηση!

Η πρόταση σε Καϊμακόγλου και η απάντηση!

 

Φουριόζος ετοιμάζεται να μπει στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός, καθώς ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για δύο τρομερές μεταγραφές, ενώ κυνήγησε και το... θαύμα με τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Οι Πράσινοι έκαναν πρόταση στον «Κάι» για να έρθει πίσω στο Τριφύλλι, όμως έθεσαν ως απαράβατο όρο να αλλάξει μάνατζερ, καθώς δεν δέχονταν να συζητήσουν με τον Νίκο Λώτσο που τον εκπροσωπεί. Ο Έλληνας άσος ωστόσο δεν δέχθηκε τον συγκεκριμένο όρο και απάντησε αρνητικά, ενώ εμπόδιο αποτελούσε και το συμβόλαιο που έχει με την Ούνικς Καζάν και το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός προχωράει τις δύο άλλες μεταγραφές αυτή του NBAερ Κένιον Μάρτιν και του Ντ- Τζέι Κούπερ τον οποίο μάθαμε πέρυσι από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα μάλσιτα με όσα βγαίνουν από το Τριφύλλι τις τελευταίες ώρες και οι δύο περιπτώσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και θεωρούνται... τελειωμένες.

Οι κινήσεις αυτές πάντως δείχνουν ξεκάθαρα πως ο Παναθηναϊκός θα μπει στα πλέι οφ πάρα πολύ δυνατός και αποφασισμένος να κατακτήσει το τρίτο σερί νταμπλ! Υπενθυμίζεται όμως πως όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα, καθώς έχει διορία για όλες αυτές τις αλλαγές μέχρι την Δευτέρα, όταν και εκπνέει η προθεσμία...

Ανατροπή! Να ποιος θα είναι ο νέος κόουτς του ΠΑΟ. Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags