Facebook Pixel ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο αντι-Γκιστ στον ΠΑΟ! (BINTEO)
| 2015-05-11 17:48:00

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο αντι-Γκιστ στον ΠΑΟ! (BINTEO)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο αντι-Γκιστ στον ΠΑΟ! (BINTEO)

Έκλεισε ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Τζέιμς Γκιστ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό. Ανακοινώθηκε ήδη η μεταγραφή...

Η Γκέτινγκεν ανακοίνωσε ότι ο Ρέιμαρ Μόργκαν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως τονίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

"Ο Ρέιμαρ Μόργκαν θα αποζημιωθεί για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα με 16,2 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής μ.ό., με ένα νέο συμβόλαιο. Ο Μόργκαν, ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, όχι μόνο εντυπωσίασε τις μεγάλες ομάδες της Γερμανίας, αλλά αναγνωρίστηκε και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα ο πάουερ φόργουορντ θα "μετακομίσει" από την Γκέτινγκεν στον διεκδικητή του τίτλου στην Ελλάδα, Παναθηναϊκό. Με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Φρανκ Μάινερτσχαγκεν δήλωσε: "Για εμάς είναι σπουδαία αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στην ομάδας. Ποιος θα πίστευε ότι ένας παίκτης μας θα πήγαινε σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ευχόμαστε στον Ρέι τα καλύτερα για το μέλλον του".

Αυτός είναι!

Φέτος έπαιξε στην Γκέτινγκεν, που έμεινε εκτός πλέι οφ. Είναι 26 χρόνων, ύψους 2.03 και πρόσφερε 16.2 πόντους, με 59.8% στα δίποντα, 18.8% στα τρίποντα, 73% στις βολές, 6 ριμπ., 0.7 ασίστ, 0.5 τάπες ανά αγώνα, σε 22.25'' συμμετοχής κατά μ.ο. σε 33 ματς.

Δείτε τον Ρέιμαρ Μόργκαν σε δράση:








Τι ανέβασε ο Σισέ για Παναθηναϊκό! Λέτε να σημαίνει κάτι; ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags